Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silmarien

Marketing

s mačem u krevet

svaki put kada princa iden stavit leći moran mu sama izmišljati priče jer su mu one klasične o snjeguljici, palčici, crvenkapici i sl. dosadile.
najnovija ide ovako:
uglavnon, spremimo se za leći, obučemo piđamicu i uzmemo mač (e sad kako san ja apsolutno PROTIV bilo kakvoga oružja, na filmu, u igri, a najviše u stvarnosti-morate pročitati do kraja da bi opravdala taj MAČ).

mač san napravila ja sama i to od spužve! e sad zašto nan triba mač kad idemo u krevet? sve će van biti jasno nakon par redaka naughty

legnemo mi tako, pogasimo sva svitla, jer jedino kada pogasiš sva svitla vrata Carstva snova se otvaraju.
i kažen ja princu da uđemo kroz ta vrata-koja je on zamislio da su od zlata sa malin kamenčićima po sebi i velikon kvakon koja je dovoljno nisko da je on more dohvatiti...

i uđemo mi tako u Carstvo snova-naravno mač mu je stalno u ruci-i krenemo tražiti zločestu vješticu.
e za tu vješticu nan triba mač od spužve.
zato jer je ta vještica strašno zločesta i ona krade lipe snove dici po cilome svitu i onda mala dica ništa ne sanjaju, a ako je tu noć posebno loše volje onda osim što ukrade lipe snove , nekoj dici ostavi one ružne, noćne more.

zato smo mi i došli u Carstvo snova da je spriječimo u tome, tako da tu noć sva dica na svitu mogu lipo sanjati.

e sad je pitanje što će nan mač od spužve. pa vi sigurno niste znali da je vještica kradljivica lipih snova ALERGIČNA na spužvu i kad god je spužva dotakne ona dobije strašan osip, i sve je jako češe, i cila natekne, i grlo joj stisne pa ne može ni pričati i napuše se cila tako da se cilu noć mora toćati u pripravku od "antispužvenih" sastojaka da joj to prođe i nema onda vrimena krasti snove.

naravno u toj avanturi princ i ja nikako ne moremo zaboraviti leptira Leptirka koji je najveći leptir u Carstvu snova i koji nas uvik odvede do kuće zločeste vještice.

i tako kad moj princ s spužvastin mačen savlada zloćestu vješticu odma lipo zaspe sritan što će tu noć sva dica na svitu lipo sanjati...

a neki put i ja zaspen s njim jer me izmori potraga i borba sa vješticon..
..neman kondicije-očito! :)

wave

Post je objavljen 14.05.2006. u 10:19 sati.