Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarjamama

Marketing

Na dijetu!

Evo i ja odlučila progovoriti o ovoj temi. Zato jer sam se raširila u boku, kažu da sam bjesna, svaka haljina mi tijesna,trala la la, a bikini onaj lanjski više ne stoji božanski...Ne pomaže ni dalmatinac koji me štipka, ne bi li ponovo bila vitka... trala la rofl krenulo me....nut

Ova dijeta, ona dijeta, probala sam ih neke, uvijek bi pomogle sve. Kile ko kile, opet, hop na mene!!!
Dakle, ostalo mi je šest kila do one kilaže porije trudnoće i onda još deset do ideale! Ma zadovoljila bi se ja sa deset manje sve skupa.
Na dijetu idemo u duetu. Najdraži i ja. On me uvijek i u svemu prati (samo još plus deset). Sutra, naravno sutra će mo. Večeras će mo se još ubiti kokicama, pivom i čokoladom, a sutra u nove pobjede! njami

Neću ni pričati o tome koliko nam novaca ode na spizu i razne pizdarijice koje unosimo u naše veličanstveno tijelo, dok ga ne udebljamo i onda koliko novaca potrošimo na kremice, tabletice, čajeve, tretmane i spravice, ne bi li smršavili.
Ako i uspijemo skinuti koju kilu, triba kupit novu robu u kojoj će mo pokazati svu svoju mršavost! Jedno je sigurno: u svakom slučaju novčanik je taj koji mršavi!
Najbolje bi zapravo bilo ne isti ništa!

Umisto da ne idem ništa, probat ću isti po ovoj UN dijeti. Vidim da je hvaljena i da ste je probali, pa ...... kud svi Turčini tud i mali Mujo....

Evo donosim taj jelovnik:
UN dijeta
Cilj ove dijete je pored skidanja viška kilograma, dovesti do promjene u metabolizmu, čime se garantira da se skinuti kilogami neće vratiti. Dijeta traje 90 dana i za to vrijeme se oslabi od 18 do 25 kg. Ako je potrebno skinuti manje kilograma, dijeta se može prekinuti, ali onda neće doći do promjena u metabolizmu. Doručak je isti svih 90 dana - voće. Jede se uvijek u paru (dvije jabuke, dvije kruške, dvije naranče ili šaka sitnog voća). Dijeta uvijek počinje s proteinskim danom i poslije voćnog dana opet ide proteinski dan.
Redoslijed dana se ne smije mijenjati.
PRVI DAN
Ručak: Meso kuhano ili pečeno u količini od 3 manja šnicla, jedan komad kruha, salata (u neograničenim količinama). Na kraju popiti dva decilitra juhe bez rezanaca. Umjesto mesa mogu se pojesti 3 jaja kuhana ili pečena. Mlijeko i sir mogu se jesti samo ovog dana. Juha se mora obavezno popiti.
Večera: Isto što i za ručak, samo bez juhe. Treba voditi računa da ako je za ručak bilo meso, mora biti i za večeru. Isto važi i za jaja.
DRUGI DAN
Ručak: Grah, grašak, leća, riža, krumpir (obavezno kuhano uz dodatak začina - papar, kečap, kuhani paradajz, origano), komad kruha i salata.
Večera: Isto što i za ručak u manjoj količini (pun tanjur za ručak, pola tanjura za večeru).
TREĆI DAN
Ručak: Kuhano tijesto uz dodatak začina, pizza samo s kečapom ili bilo koje slano pecivo količine jedne pizze u pizzeriji.
Večera: Dva manja komada torte ili 3-4 komada kolača, 3 kugle sladoleda i obavezno rebro čokolade za kuhanje.
ČETVRTI DAN
Ručak: Voće
Večera: Voće
Tri puta za vrijeme dijete (jednom mjesečno) treba držati "vodeni dan" koji ide poslije voćnog dana, a poslije njega se nastavlja s proteinskim danom. Kava, čaj mogu se piti u neograničenim količinama, ali bez šećera. Poslije završene dijete jede se normalno, s tim što voće ostaje još 90 dana za doručak. Ako se u naredna tri mjeseca od završetka dijete izgubi 5 kg, znači da je došlo do promjene metabolizma. Ako se ne izgube, dijetu treba ponoviti. Dijeta se ne smije produžiti. Ako je potrebno skinuti još kilograma, dijetu ponoviti tek za tri mjeseca.

E, sad za one koji su probali evo par pitanja:

1.piše da su sir i mliko dozvoljeni u mesnim danima.A kad ih se jede? Je li umjesto mesa ili jaja ili uz njih??

2.Što je sa povrćem?Blitva?mrkva?tikvice?kaul? može li to proći pod 'salata'?

3.Voćni dan. Samo voće ili i voćni sokovi (kupljeni)?

4.Pretpostavljam da se u vodeni dan cili dan pije samo voda.


Post je objavljen 11.05.2006. u 16:09 sati.