Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Kad se vlada pravi tošom - updated

Na pritužbe radnika TDZ-a da je privatizacija TDZ-a izvršena nezakonito te da TDZ nije u vlasništvu TDR-a Ivo Sanader lakonski je odgovorio neka se radnici TDZ-a dogovore s TDR-om, a da će se on zauzimat da ni jedan radnik ne ostane bez posla.

Da bi ste lakše uvidjeli koliki je to apsurd, zamislite da vam netko ukrade auto i ponudi vam da otkupite VAŠ auto. Vi sve to prijavite policiji, a policija vam kaže da se dogovorite s lopovom i da vi tu ništa ne možete, ali da će policija poduzeti sve da vama i dalje ostane vozačka dozvola.

Vlada RH umjesto da u ovom slučaju bude inicijator i glavi pokretač razjašnjavanja pravne zavrzlame, se jednostavno pravi kako to Sanader voli reći „tošom“ i kao zauzima se za radnike, a u biti boga mole da sve to što prije završi i uopće ih nije briga za pravdu i pravnu državu.

Iščitavajući nalaz Državne revizije, o pretvorbi TDR-a, te komparirajući ga s izvješćem Državne revizije o pretvorbi i privatizaciji TDZ-a, logikom važećih Ustavnih i Zakonskih odredbi, odnosno svih pozitivnih propisa Republike Hrvatske, nameće se pitanje: jesu li objavljeni vlasnici TDR i zakonski vlasnici?
Zato ćemo ovu dopunu Zahtjevu za poništenje pretvorbe i privatizacije Tvornice duhana Zagreb, najprije započeti s dostupnim podatcima najvećih vlasnika (dioničara) «Adris grupe» d.d. kako se sada naziva Tvornica duhana Rovinj, navodni vlasnik Tvornice duhana Zagreb... kanuny.blog.hr


Post je objavljen 11.05.2006. u 14:25 sati.