Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonce

Marketing

Dlačica. Kako to stidno zvuči.



        Pojavom prvog bikinija iz ženskih gaćica su počele provirivat i prve stidne dlačice. Na početku su se slike takvih raščupanih žena u muškim časopisima nazivale pornografijom, a pogled na ženine stidne dlake smatrao se ultraprovkativnim.

        Međutim, kad je taj pogled postao dostupan svakom pogledu na plaži, dlačice su se morale što hitnije ukloniti..

        Svijetom je zavladao trend bezdlakog ženskog spolovila. Skandalozna čelenka u gaćama postala je uobičajena poput Vegete.

        A kad nešto postane uobičajeno, postane dosadno. Žene su čeznule za promjenom.. E onda je postala popularna Playboyevska crta. Muški pubični put, samo malo niže.

        Neke žemske koje vole prkosit trendovima počele su ostavljat cijeli trokutić, samo uredno podšišan. Neke su pokušale izvest i bekemicu, plest pletenice i slične akcije. Dobri stari muf se počeo vraćati na scenu.

        Danas radi tko kako hoće. Tvoj život, tvoj stil, tvoje dlake. Kad hoćeš promjenu u krevetu, promjeniš frizuru. To primjete..hehe.

        Dečki su se jako zapalili na golu istinu. Kao smetaju im dlake kad ju hoće paluckat jezikom. Kod takvih stvari je bitno da je među nogama golo, a na brežuljku ne smeta apstrakcija. Neki se osjećaju kao pedofili ako je potpuno gola. Neki se možda pale na žbunj.

        Na kakvu se ti zapališ??

        A nemojte mislit da samo cure moraju bit izbrijane. Svi dečki moraju imat mašinicu za jaja (ako žele da ih cura razmuti usnama..)! Nemojte se izvlačit da nemate, i škarice će poslužit.
Što kraće dlake, dublje grlo.
Believe me! smijeh




Post je objavljen 11.05.2006. u 00:18 sati.