Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/komahehe

Marketing

evo i mene nakon 100 godina!!!

eto..iako je proslo dosta vrimena, ja cu pisat o mihovilu... obecala san nekin ljudima!
ya taj mihovil smo se poceli dogovarati jos misec dana ranije, al yadnjih 2-3 dana sve se prominilo! na kraju san isla sa anjom, tovarevom (andreom), mariom i jos jednom curom kojoj san yaboravila ima... i tako, nas 5 se nasle kod ducana ujutro u 5.45, i uputile se na trajekt, sile tamo, ja s bocom od po litre u koju san utrpala kavu tako da jos nekako doden do gori... i cim smo ugledale otok i mihovil, mrak nan se spustia na oci. izasle smo iz trajekta, i sile kod ducana tako da bi kupili piti! cekale smo do 7, kupile 3 litre vina, i uputile se gori! (da mama, kupile smo vina, i malo smo pili, al ja san pazila!!!) u torbi san nosila 3l vode i 2l vina..crkla san! nas 5 pametnih glava, krenilo je na put u nepoznato...jer niti jedna nije znala put do gori. prvi put kad smo se nasli na nekom raskrscu, krenili smo putem nekih kamenja, i nasle,sasvim slucajno, precac...kasko smo se uzivile, trazile smo ponovno precac, al ovaj put naravno..nismo bas imale srice! pa smo se izgubile, zapale u neku dracu. nekako smo se vratile, i razdvojile...nakraju je moja grpa nasla pravi put, a marija i ona zenska kojoj san yaboravila ime, izgubile su se! sile smo negdi na put, ocidile patike i carape, skinili torbe i cekali ostatak ekipe (duska, sanga, saru, sotu, laru i polovinu...). svi su prolazili,a oni su naravno bili zadnji! kad su napokon dosli...krenili smo dalje, i tada smo morali stat svakih 5 min...samo zbog jedne osobe koja bas i nije u kondiciji naughty al nema veze... aj da sad preskocin nebitno... ja san pocela pit tek oko podne, jedan...i tad je pocela zabava za mene... je da san radila malo gluposti, a i napravila san neke stvari zbog kojih zalin sada... neko mi je bia spalia moju omiljenu majcu, da san znala ko ubila bi ga onom sikirom! al eto..fala Bogu nisan doznala ko je! i tako..tamo san uzivala...zabavila, sve dok nisan ponovno dosla u zd...i probudila se drugi dan samo zbog glupe skole bang!
u ovo zadnje vrime dobila san nove nadimke... ja san svoj odredila KEMIKALIJA al niko me tako ne yove..svi me yovu LAAR! koji se izgovara s nekin naglaskom na A, i to zvuci tako jeftino..ka neka francuska kurva,namcor al neka...stos...lud
aj ljudi...cujemo se za kojig godinu dana ponovno! stara me tira ca s kompjutera!
POZZDRAV SVIMA!!! SORRY LJUDI STO VAS NISAN STIGLA KOMENTIRATI! SANGO..POZDRAVILA TE MOJA STARA... rolleyesPost je objavljen 09.05.2006. u 19:17 sati.