Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saroukh

Marketing

Izmišljeni intervju sa Goranom Granićem

Kako komentirate slobodni pad Hajduka ove sezone?

Ne bih ja to tako nazvao. Bolji smo nego Dinamo prošle sezone, osim toga na putu smo da se plasiramo u Intertotač. Dok se drugi budu kupali i sunčali, mi ćemo naganjati loptu po ljeti. Apeliram na publiku da nas dođu podržati u što većem broju.

Da, sigurno će biti krcat stadion, svi će umjesto da gledaju Brazil i Argentinu na World cupu, doći gledati vas kako mučite loptu protiv Dinamo Batumija. Četiri komada koje ste inkasirali protiv Rijeke?

Nemoj tako, možda neki namjernik-nesretnik i zaluta na stadion. Inkasirali smo ih zato jer ja nisam igrao. Još i danas patim zbog toga ko struna na gusli, a znaš da ona najviše pati od gudaćih instrumenata, jer mora sama podnijeti teret cijelog gudala, za razliku od drugih koje ga podijele.

Da si ti igrao inkasirali bi pet, ko protiv Debrecena...

A, ne. Suigrače sam upozoravao da će presuditi ko bude imao jače glave, tj. ko bude mentalno jači.

Pa pogodio si ko ćorava kokoš. Na prvoj su utakmici primili sve golove glavom.

Mah...

Da li te još vjera priječi da napraviš prekršaj?

Da, i smatram se zbog toga prosvjetljenim. U odnosu na mene Gandhi je bio razbojnik..

Ako tako nastaviš, posthumno će te mumificirati i beatificirati. Priječi li te vjera još u čemu?


Paaaaaa, suzdržavao sam se spolnih odnosa prije braka. I sada kada ih upražnjavam činim to isključivo sa suprugom u svrhu produljenja vrste.


I kakva je bila prva bračna noć sa suprugom, nakon toliko suzdržavanja?


Nažalost, spletom okolnosti dogodilo se to malo prije nego sam očekivao i na čudan način. Naime, u mom kraju je običaj da se mladenka prenese na rukama preko kućnog praga. Obnevidio od žudnje da je što prije obljubim, zapeo sam za prag, pali smo na pod i upao sam točno svojim spolovilom u njeno. Eto, to mi je bio prvi put, nimalo romantično.

Pa onda ti ne bi smio ni uživati u spolnom odnosu?

Meni se tu i tamo potkrade koji uzdah, žena ipak više uživa. Zato ju poslije odnosa natjeram da drži limun u ustima, tako da makne smješak blaženi s usta.

Kako to da si nakon deset godina prvloligaškog nogometa tek nedavno razglasio da te vjera priječi u prekršajima, i to baš dok je trener bio bivši izbornik svećeničke reprezentacije. Slučajno?

Ne krijem da je tu možda bilo ulagivačke politike s moje strane. Nije tajna da pretendiram na izborničko mjesto svećeničke reprezentacije po završetku aktivne karijere. Imam plebiscitarnu podršku crkvene vrhuške da me se instalira na to mjesto.

Za kraj?

Umjesto tebe imam glazbenu želju. Pošto se približava svjetsko prvenstvo na kojem ću nastupiti jedino ako se ozljedi svih 23 igrača, a ni onda, evo najbolje himne sa svjetskog prvenstva u Italiji 1990. I poruka, ovaj intervju i još mnogo toga čitajte u sljedećem broju "Vikija", pa trkom u trafiku.






























Post je objavljen 10.05.2006. u 17:40 sati.