Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/minimalistica

Marketing

..::-_-::..

Image Hosted by ImageShack.us
Always, deep within my soul,
I know we have a love like no other.
What we share is something others
only hope for and dream of,
but few ever experience.
Our love is magical beyond belief.
Always, without hesitation,
you give of yourself completely.
You have reached the very depths of my soul,
bringing out emotions I never knew I had
and unveiling an ability to love
I never thought possible.

Image Hosted by ImageShack.us

...MISLIM Da CHE OWO BIT MOJ NAJTUZHNIJI POST IKaD... KONTALa SAM Da CHE OWaJ POST BITI REW MOG PROSHLOG WEEKENDa KOI JE POCHEO U SUBOTU I ZaWRSHIO U SRIJEDU, aLI NEMAM WOLJE Za TO...IaKO BILO JE FENOMENaLNOyesrofl BILI SMO SWUGDJE I WaNI I U STaNU LEGICINOM I U "NaSHEM" STaNU, IMaLI SMO SWEGa I BILO NaM JE JEBENOrofl...U NEDJELJU U BPMU SMO SE NaPOOCaLI KO KRMCI, ON SE BaSH JaKO RAZLJEPIO I BIO JE LOOD SKROZ I PLESO JE I SPRDO SE I SKaKO CIJELO WRIJEME I NIJE SE MICO OD MENE I LJOOBIO ME I DRZHO KO KAP WODE Na DLaNU, a Ja SaM SE BOJaLa Da CHE PaST NIZ STEPENICE I ISHLa SAM SAMOJ SEBI Na KURATZ S TIM, aL HaLE SU POBJEDILE MaMU IMrolleyesrofl I NaSHU DRaGU PaRTYaNERICU SaM WIDJELayes I MaL MLJELa S NJOMsmijeh... TO JE UKRaTKO JER Na ZHaLOST DaNaS NISaM RaSPOLOZHENa, a MISLa SaM Da ME OWAKWU NIKaD NECHETE WIDJETI aLI MORAM TO NEGDJE IZBaCIT, OBECHaJEM Da JE OWO 1 I POSLJEDNJI POST OWAKWE TEMaTIKE.... NaIME DRaGI MOJ, KaO SHTO SWI WECH ZNATE JE TREBaO OTICH U LONDON... TREBO JE SUTRa OTICH I JUCHE Ja POSLIJE POSLa OSHLa KOD NJEGa SPaWaTrolleyes I BILa DO POPODNE I SWE SE SKONTaLI, IDEMO WaN KaO, JOSH ZaDNJI POOT I Ja ODEM Na BUS I Na POL PUTa, ZOWE ME, TOTALNO CHUDaN, NE MOZHE PRICHaT, JECa... BRaTICH Ga JE HTIO IZNENaDITheadbang I DOSHO RaNIE, I MORa SE ODMa SPREMIT I ICH... BOGa MI USPIO NaS JE SWE IZNENaDITInoeek... WRLO NEUGODNO, PRIZNaJEMno OWaKO SE NISAM OSJECHALa NI NAKON PREKIDA Sa DUGOGODISHNJIM DECHKOM, NI KaD MI JE UMRO NEKO... ZNaM ODWRaTNO, aLI ZNaM Da JE ON MOJa SRODNa DUSHa I SaD KaD SAM Ga NaPOKON NaSHLa.... MORaO JE OTICHIno aaaaaaaaaaaa SHMRTZZZZ Image Hosted by ImageShack.us ODWRaTNO SE OSJECHaM... KaO DA JE POLa SRCa ODNIO Sa SOBOM, a OSTALa POLOWICa LaGaNO UMIRE I BOLI, FUJ... NI SAMU SEBE NE PREPOZNaJEM U OWIM REDOWIMa, aLI, TO SaM Ja SaD... I WJEROWATNO IDUCHIH PaR MJESECI, aK NE POOKNEM I NE ODEM Za NJIM IL aK SE ON NE WRATI RANIE SHTO JE ISTO WRLO WJEROWATNO JER JE ISTI KO I Jaludroflcerek, SaD SE OPET NE SKIDaMO S MOBa I OSHO JE PRIE PaR SATI a TaKO MI JEBENO NEDOSTaJEno HOCHU LI Ja IZDRZHaTI TO!??! NI WaN MI SE NE IDE BEZ NJEGano SaD BI NaJRaDJE ZASPaLA DO SREDINE 8 MJESECano fuj!!!!
ET, OWO BOLJE NE CHITAJTE I NE KOMENTIRAJTE Ja SAM SE MORALA ISPUHaTI NEGDJE I JESaM, SLJEDECHI CHE POST KONTAM BIT DETaLJaN OPIS NECHEG WESELOG I PUNO ZANIMLJIWIJEGrolleyesrofl.....mah

Image Hosted by ImageShack.us

Tvoj anđeo čuvar

U bolesti i u zdravlju
u bogastvu i u bijedi
tvoj sam anđeo čuvar

U sreći i u ne sreći
u moći i u ne moći
tvoj sam anđeo čuvar

Da kad me zovneš, stvorim se
da kad ti smetam, sklonim se
vjerni anđeo čuvar

I nikad da ne dozvolim
da nekog ludo zavoliš
ko tebe anđeo čuvar

U dobru bit ću dobar
u zlu još dva put bolji
bit ću ja, anđeo čuvar

Da dignem te kad padneš
i ne dam ti da staneš
i podnosim ako ljubiš drugoga

Da te čuvam kao kaplju rose
što sa suncem jutrom nestane
da budem tvoj anđeo čuvar

Da te gledam kada sretna si
da ponesem tugu kada nesretna si
jel tvoj sam anđeo čuvar

Kada napuste te svi, prijatelji nevjerni psi
ja bit ću uz tebe, suzu da ti obrišem
tvoj anđeo čuvar

Kada osjetiš da te nitko ne voli
znaj, da postoji netko kraj tebe
tko te voli, voli najviše na svijetu
tvoj ANĐEO ČUVAR


no Image Hosted by ImageShack.us no Image Hosted by ImageShack.us no Image Hosted by ImageShack.us no

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.usPost je objavljen 06.05.2006. u 18:01 sati.