Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pearlgarden

Marketing

Sranja, buraz, sranja...

Skužil sam da me više niko ne jebe ni 5% pa bum uskoro prestal pisat ovak idijotski blog.

Dobro nebumo o tome.

Ovak bumo:

Pal sam. Gotovo. Najebo sam do jaja.

Kako mi stara ide na kurac.

Ovak, objasnit ču: skužila je. eto. cijela filozofija. i sad če me prcat u zdrav mozak.

Priče ide ovak(po brojevima):

1.Jučer je iznenada otišla na informacije. Pa mislim kakvo je to jebeno ponašanje, bez najave otič na informacije. I srala je jučer cijelo vrijeme. A dok je stari došo onda je bilo još veselije.

2.Danas mi je za jebenu kaznu dala da radim najgori jebeni posao kaj neko jebeno može radit. 3 sata mentalnog ubijanja. Moro sam popunjavat jebene pločice na putu u dvorištu sa jebenim pijeskom. Taj pijesak sam moro metat u svaku jebenu rupu između pločica(s metlom). Čini se lagano, ali sa sigurnošću mogu reće da nije lagano i da je to najbolji način kako nekoga mentalno uništit. Ja sam doslovno popizdio. Da mi je dala da moram nosit cemente od 50 kila ili bilo koji kurac prihvatio bi (barem bi me fizički razjebalo) al ovo me je razjebalo fakat je jebeno jadno do bola. I onda mi još šečer na kraju dođe buraz nakon 2 i pol sata i smije mi se u facu, a on drka kurac zato jer je jučer krečil i pomagal babi. U tom trenu sam htjel nekog ubit.

3. nakon 3 ure torture dolazi onaj najzajebaniji dio. Otišo sam kod bratiča da mi da jebene vutre, i jebena baba me je vidila da mi nekaj mutimo i cinkala je sve jebenoj staroj. I kad sam ja došo doma stara je počela sa jebenim ispitivanjima kaj se ja imam družit sa svojim glupim bratičem (da tak ga je nazvala,mislim kakav je to jebeni odnos prema svom vlastitom nećaku) i počela mi držat predavanja o jebenoj drogi jebenih sat vremena. I odsad če me jebeni svaki dan provjeravat, u pičku materinu. Uletila je u sobu dok mene nije bilo(mislila je da nebum skužil) i počela kopat po sobi(dobro da sam skril na savršeno mjesto )

Svakim danom još više sranja u pičku materinu. No ja se ne predajem. Neče mene stara jebat.

Idem sutra u ljekarnu kupit si kapi za oči( za svaki slučaj)

E jebe me ova iz razreda več tjedan danu u mozak a ja joj stalno obečavam da ču joj nabavit, ovak:JEL IMA KO EKV?

Idem si skinut s ultimejt gitara neke tabove za svirat, do slušanja...

Post je objavljen 05.05.2006. u 23:53 sati.