Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1bobmarley1

Marketing

.....HM HM...NO NASLOV...HAHAH.....

OOOoolllaaaaa ko prvo wave hehe.Pa ljudi di ste vi meni?hvala svima na komentarima =) hihihi.
hm da,evo mene doma..hehe,dosađujem se ko skoro uvijek HAHA...
Uuuu hebemu.Danas u školi smo bili samo u 12 hebemuuu...svi su išli na nekim garama,ša ja znam,atletiku ovo ono..maaaaa!briga me hihih zekam se.Ovaj ovaj da..hahhaha danas je bilo zakooooooooooooon u školi,preprepreprepreprepreprep ludooooooooooooooooooooooo.Zajebavali smo se,i smijali se dok se nismo svi popiškili od smijeha...buhahahaha...Pričali smo šta ćemo radit ovo ljeto,ma bezveze.spike blabla..Jaooooo,danas nismo imali talj. jer ona stara KUČKA nije bila.HAHA i bilo je baš spika bez nje.Ma svi je mrzimo stara pižda...mrš u penziju..hahhahahahhaahahahah...hm da za marendu smo išli ja Moskica,Ketjušina i ova Prtljaga hihihi (franči) u tunelllll.E pa svi znamo šta se radi hm hm...da u ovaj tunel =) uu...sranja. iiii iiiiii smokin tak je.... party i zajebavale smo se ovo ono..hahhahaha a neki tamo naši susjedi iz škole su nam pitali šta imaaa a mi odgovorimo,hahaha dođi pa ćeš vidit šta sve imamo...imam puno toga pa ak ćeš,...HAHAHAHA ja ketiušina smo se cepale od smijeha..
Ajoj moja mala moskica je prepreprepreprepludaaaaaaaa,ona i moja ketica su moje besttttttt .obožavam ih,prelude smo...
I ovaj da...idemo mi poslije u kiosk i kupimo tamo neke žvakače buahhahaha,i da odemo mi u razredu,i tak...
Imali smo fiziku..hahah ke pišade...ja i moja frendica smo išle u zadnjoj klupi jer tamo nije nitko sjedio...A ovaj idiot je stavljao na tv-u nešt tamo nek sranje da gledamo...i dođemo ja i frendica i ono..hahahha počnemo slušat mjuzu na mp3 buhaahhahahah,i ovaj idiot nije ni skontao da slušamo mjuzu ..buhahahha!koja budala.Ma nek si hebe mater...i tako...danas je bilo stvarno Z-A-K-O-N preprepreprepreplijepoo,eto to bi bilo to...

PoZdRaVlJaF-Eriku =),Alexu,Gianlucu,Karlu,Keticu moja pižda =) težorooooooooo hahhaa,Petru,Delbi =),Ivu,Prtljagu =) i to bi bilo to =)
Ppls wojin vas =) težoroooooooo ma kome šei šexy štašera hahhahahahahhahaha ajd pozdraf

Ostali-Šaljem veliku pusicu =) kiss

Wojin vas =) pa-pa cerek uživajte

Post je objavljen 04.05.2006. u 15:05 sati.