Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

SVIBANJ 2006. – MJESEC ZAŠTITE OD POŽARA

Prekjučer je prvosvibanjskim praznikovanjem započela i naša vatrogasna preventivna akcija «SVIBANJ-MJESEC ZAŠTITE OD POŽARA». U tišini sindikalnih okupljanja ničim obilježeno. Dobro, bit će vremena reći će netko!
Bit će ga , ali je činjenica iz godine u godinu stvari se ponavljaju. Mjesec Svibanj je tu, a ničim njegov početak nije popraćen. Nigdje ne primjećujemo plakata; nigdje naznake; ništa u novinama i onda po onu starinsku «što nije zapisano nije se ni dogodilo». Plakati i eventualni propagandni materijal će valjda stići ili ga već ima, ali ga mi po običaju nismo vidjeli. Sva je sreća da će se 4. svibnja opet ponoviti gostovanje naših pretpostavljenih u «Dobro jutro Hrvatska». Opet će oni o programima i sličnom za ovu sezonu i na kraju će čestitati Dan Svetog Florijana vjerojatno jednim i drugim vatrogascima.
Bit će govora o napisanim programima, o pripremama, o seminarima i vježbama najprije na Brijunima, pa Opatiji, pa opet netko u Meteora u Makarskoj i tako redom, kao da se puno napravilo, a ono ispada kao i prošle godine, još bi bilo dobro kad to ne bi bilo kao i svih prošlih godina.
Ništa strašno. Ništa nedoživljeno!
Nas i onako nitko ništa ne pita, nama ostaje ona "Koliko te plate, toliko te i cijene"

Post je objavljen 03.05.2006. u 07:17 sati.