Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spectre

Marketing

Death to the Supermodels (2005.)

http://www.imdb.com/title/tt0379754/

Lagana ne-pretjerano humoristična komedijica sa u-ovakvim-filmovima-neizbježnom simpatičnom Jaime Pressly o grupi super modela koje na izoliranom otoku eliminira ubojica.

Da, kao što sam napisao, iako je komedija, film nije pretjerano smiješan, ali to ne znači da je loš već ono... lagana zabava za popodne, film nije nimalo naporan i ima fora likove i par zgodnih trenutaka.

Jaime glumi Tiffany, neurotičnu novinarku za modni magazin i wananbe model koja organizira veliki foto session najpoznatijih i popularnijih foto modela na pustom izoliranom otoku. Modeli uključuju priglupu Španjolku s najgorim oblikom bipolarnog poremećaja neviđenog još od dr. Jeckilla i mr. Hydea koja jede samo utorkom i četvrtkom; Amerikanku Darby koja se može pretvoriti u neživi objekt i uopće ne jede; Amerikanku Yo s vrlo velikom guzom na steroidima o kojoj je čak i rap pjesma napravljena; Kineskinju koju opsjeda duh njezinog djeda koji joj ne želi oprostiti jer je obavila operaciju grudi i Njemicu Evu koja se protivi kupanju, tuširanju, depiliranju i korištenju dezodoransa. Naravno, sve se međusobno vrlo mrze. Osim njih na otok dolaze i dva polu-gej fotografa od kojih je jedan nijem, a drugi blagi telepat. Ubrzo modeli počinju umirati jedna za drugom od strane blago nespretnog ubojice. Sve to vodi do totalno "neočekivanog" raspleta i razotkrivanja ubojice za kojeg je vrlo teško pogoditi o kome se radi budući da se u filmu pojavljuje točno 10 likova (5 modela + 2 fotografa + Jaime + još dva lika od kojih je jedan patuljak... iz čega očito preostaje samo jedan lik koji bi mogao biti ubojica rolleyes).

Dakle, simpa filmić za popodnevnu razbibrigu. yes


Post je objavljen 02.05.2006. u 23:03 sati.