Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

.....

KAR SE JANEZEK NAUČI, TO JANEZ ZNA.
ispod tog stoji objašnjenje u koje sam blejila 10minuta.
i onda sam razmišljala zbog čega ja toliko navaljujem svim sredstvima za otići u ljubljanu kad je moj slovenski na sporazumnoj razini na tržnici. " eno jabolko." ili za kafić ukoliko je za stolom 4osobe " štiri kapučina in voda". zahvaljujući praxi u gej baru u zabitom djelu ljubljane. i još se mi čudimo kako u bircu nema žena i što je žeski wece netaknuto čist:) kasnije smo zaključili da je ženski wece tamo samo zbog nekih regularnih propisa po kojem svaki kafe objekt mora imati wece za oba spola makar jedan spol to mjesto ne posjećivao nikad. osim nas 4 optimistKinje. hehe.
uglavnom: bek tu d saBđekt. ono moje razmišljanje čemu ja u sloveniji? mislim .pretrpila sam od svih sve moguće šok reakcije i viceve na temu male slovenije al šta sad.
sviđa mi se taj studij i basta. komunikologija-tržišno komuniciranje i odnosi sa javnošću + učiš jedan jezik što će meni bez sumnje biti nesuđeni čisti studij španjolskog. ljudi se pitaju kako znam koji mi je opis posla ako ne kužim ni dreka slovenskog. e pa. od svega sam razumjela sam ključne riječi i završnu misao koja ukazuje da je:Delo je izrazito nerutinsko in dinamično.
ma ćemo da vidimo:)
danas sam nakon prisilnog odlaska sa starom u kupovinu nakon nepamćeno dugog perioda, u zadnju trgovinu sa njom ušla puna bjesa do nasmiješene prodavačice koja je sva uljudna, kako joj i u opisu posla spada, pitala :" dobar dan, kako vam mogu pomoći?". ja sam samo odgovorila : "metkom u glavu."
žena očito zbunjena i uvjerena da nije dobro čula :"molim?" al eto stare za mnom ufurana u svoja , navodno moderna modna uvjerenja, sa nekom jezivom majicom za koju znam da je zapela čim izgovori slogan " ovo se sad nosi".
mislila sam da ću iskočit iz kože kad mi je ugurala neke šugave balerinke. a popljuvala moju ideju o novim starkama. " ali gledaj sve te mlade cure kako nose te balerinke!". ne da ni jedna cura nije prošla s tim uzorkom za kojeg je ona bila uvjerena da je najnoviji modni riječki hit nego je više cura prošlo sa starkama. jednostavno sa tom ženom kupovat robu je robija Avrste.
e da je hitler živ i da ga pošalju sa mojom starom u kupovinu, da vidite kako bi se adolf probratio.
dizao bi se svim babama u 32i i nosio im
*koje su moram napomenut stvarno postale predvidljive da je smjeŠno. NEMA sheme da se dignem nakon općepopularnog govora o "svi su mladi neodgojeni". e pa jebem vam mater. imam poštovanja prema starijima al samo zato što si prešla 55u ne znači da ti se old red carpet mora prostrjet di god dođeš. razumijem one kojima vidiš da ne bi izdržali vožnju stojećki*
sajNFeld.
papa.


Post je objavljen 02.05.2006. u 22:53 sati.