Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maneken

Marketing

Halo! Bok!

Bok svim fanovima, anti-fanovima, te lijepim intelektualcima-članovima fen kluba fensi intelekt fen kluba!

Uz Stjepanovo mišičavo rame za plakanje preboljeh patnje vezane uz fijasko u mojim perperspektivnim i plemenitim poslovnim planovima. Sada sam kao čist kao suzica što se spušta niz travčicu tijekom jednog proljetnog rosnog jutra. Male ptičice cvrkuću, a ja lepršam okolo! Skakućem kao lijepi zeleni skakavac, pjevam kao lijepa ptičica i sviram liru! Plave pramenove njeguje mi duga nit sunčeve zrake. Tako je meka i sofisticirana da opleteni pramenovi blistaju kao pozlaćene kvake na mojoj kući. Oh! Sad sam tako čist, tako čist da u meni nema ni prstohvatič žalosti, ni prstohvatič jada ili zla mrljica razmazane šminke ili grudica maskare koja mi pada na rumeni obraz. Sada je sve ful savršeno!

Ja i moja draga se supač zabavljamo, uživamo u dugim šetnjama Zrinjevcom, lijepim shoppingima, a pokatkad je iznenadim kojom vrijednom ogrlicom ili privjeskom, a planiram joj dati i prsten s uklesanim "od Najljepšeg Manekena" (inspiracija posuđena iz LOTR Of The Rings -- hihihihihi simpa Frodo i onaj šarmantni vilenjak s duuuuuuugom kosom...nut). Moja draga ima sličan ukus kao ja. Zato se tako dobro slažemo. Ja njoj posudim sjajilo, ona meni kremu za nježne prstiće i onda ju mogu milovati po slatkom obrazu bez da joj to bude grubo i bez da je imalo povrijedim (kao kakav grubijan smetlar koji prstima dira metlu i ne koristi kremu, uh uh uh)!

Tako smo jučer Draga i ja sjedili kraj Zdenca Života i pričali o životu. Jojh! Kjut! Naša tema poprimila je treću dimenziju (3D hihi) i postala je tako duboka kao one teme koje su grčki filozofi vodili na glavnim trgovima (samo što smo mi bili kraj zdenca života, vrlog djela kiparske umjetnosti, što odražava intelekt jer je u neposrednoj blizini i divni žučkasti HNK).

Došao sam do zaključka kako ću unaprijediti svoj stil koliko je to moguće. Jer kao što znate on je vrlo složen tak da ga je onak vrlo teško dešifrirati i definirati i detektirati.

To će biti fensi-intelekt-teen-rok-nano-kul-metro-hetero-šajni stajling. Bit ću silno nesebičan, te neću baciti copyright (čitaj: kopirejt) na ovaj jedinstveni stajl tako da i vi možete biti fensi-intelekt-teen-rok-nano-kul-metro-hetero-šajni odjeveni.

A prije toga, naglašavam, bit ću bolno iskren! Inspiracija za poneke ideje bile su mi stvari koje me svakodnevno okružuju...Kao što iskreni Marin Držić u prologu svoje komedije Skup priznaje da je ideju ukrao od Plauta, tako ja priznajem: 30% ideje bijaše od Tokio Hotela!!!! Pozzz TOM & BILL!

--------fensi-intelekt-teen-rok-nano-kul-metro-hetero-šajni stajl /PRAVILA/---------------

I. OSNOV ovog stajlinga je cijena. Prije nego što izađete iz kuće, malo zastanite, uzmite kalkultar, abakus i sve što računa i zbrojite koju vrijednost imate na sebi. Brojite vrijednost šminke te bilokakve kozmetike, odjeće ako ima potpis (odjeća koja je kupljena na placu ili sekund hand shopu ima vrijednost = 0), obuće (ako imaju blata na sebi vrijednost se smanjuje za 50%). Broje se i intelektualno-tehnološka pomagala (mobitel, digitalni/obični/pješčani sat, laptop, action man figure, polly pocket, naočale, leće, iPod, kemijska u džepu, ogledalce npr). Broje se i cijene šik pomagala (novčanik, torbica) i šik ukrasa (nakit). Ako imate aparatić za zube ili protezu onda brojite i njegovu cijenu. Ako imate plombe na zubima, i to brojite. Tu nastaje problem. Ako imate NOVAC on se ne boduje kao novac! Ja recimo uvijek imam kod sebe kartice za shoppingiranje i novac u Gotovini, ali to ne brojim (jer inače bi vrijedio preko 10000).
Dakle morate vrijediti minimalno 6000 KN. (onak, iako je i to premalo, onak)

II. Šminka treba biti lajt i kul! Trebate šminkati oči brzim i laganim potezima. IN je nježna boja puti! Obrazi mogu biti rumeni ili bijeli! IN su šljokice i njegovane, pune usne (napučite ih što više).

III. Morate držati do svog body (tijela). Morate izbjegavati šećerastu hranu koja sadrži šećer. Morate se hraniti vegetarijanski. Morate jesti puno Hippo kašice i vježbati u teretani. Kad ne vježbate, trebate se smijati CIJELO VRIJEME! Najbolji trbušni mišići su dok se smijete. Nasmijte se!!!!!!!!!!!Hi hi hi hi kjut!

IV. Morate njegovati svoj intelekt. Krećite se oko Mimare, HNK, Džamije, Gornjeg Grada, Zrinjevca (kao umjetnička duša). Izbjegavajte prljava mjesta jer morate biti čisti i uredni. Da biste pokazali svoj intelekt, nosite intelektualno-tehnološka pomagala (gore nabrojana).

PRIMJER:

a) mobitel (fensi)

Image Hosted by ImageShack.us

b) kemijska olovka (fensi)
Image Hosted by ImageShack.us

c) sat (fensi)
Image Hosted by ImageShack.us

d) action man (fensi)
Image Hosted by ImageShack.us

V. Dozvoljeno je miješati različite stajlinge. Sve mora izgledati blještavo i fensi!!!! Naglasak je na fensi.

VI. ROK je ovdje zbog inspiracije Tokio Hotelom, rockerske/metal/žestoke grupe.. Thank you, Bill!

VII. Ovako izgledaju školski primjeri mog stajla:

Image Hosted by ImageShack.us

+ napučene usne
+ kombinacija glamura i roka
+ skupocjena odjeća
+ šajni stajl!!!
+ fensi poderano
- nije dobro što nema intelekt dodataka:(

Image Hosted by ImageShack.us

+ Vlatka Pokos, kraljica fensi stila
+ raskošna frizura
+ šajni stajl
+ skupocjenost (sama frizura i make up su skupocjeni)
- intelektualni dodatci su izostali :(

--------------------------------------------------------------------

PUSAM VAS!
Maneken





Post je objavljen 02.05.2006. u 15:09 sati.