Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

CRUNCH KOD FECA! PREDSTAVLJANJE: SKVR!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Radikalna promjena zadesila je "crunch-show" u subotu! Nenajavljeno, i po prvi puta u glavnoj ženskoj ulozi, nastupila je SKVR i to na nastupu koji je izveden u privatnoj rezidenciji na tulumu gospodina Tomija Feca, u Ivanić Gradu. Izvrsna se ekipa okupila još za dana pa smo fino namjestili cijelu kuću s dva stejdža (jedan za crunch i drugi za svakoga tko se odluči za ples) i gomilom soba za čilanje. Kad je Vesna Proljeće-Srs odgledala tekmu i dobro se izvikala na svakoga na ekranu, počela je žurka, došlo milijun ljudi, a prvi je (oko 12) nastupio Saša. Svaka pohvala njegovoj glazbi, koja je ukorijenjena u elektru ali se širi prema big beatu, discu, pa čak zamiriši i na blagi industrial.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us U 1 poslije ponoći počeo je "crunch-show" semplom: "Hello, I'm Johnny Cash!" i izazvao buru smijeha. Odmah sam se rukovao se s ljudima i uključio "Gizma", dok mi je na leđima bio zalijepljen produžni kabl s desetak ulaza. Skvr je dotrčala do mene, spojila me na struju, okrenula i uključila pa smo izveli geg "jedina upotrebljivost novina". Ljudi su izvrsno reagirali, bacali se oukolo i vrištali iz sve snage. Skvr se motala posvuda i zajebavala mene i ostale, pa me gađala papirima nakon čega sam je pozvao da ukrstimo šake unutar još jednog zdravog apsurdnog i šaljivog gega. Izveo sam po prvi puta i skroz nove stvari: "Skeptik u sobi", "Svašta, svašta, stvarno svašta" i "Tu si – nemoj tamo", koje su se potvrdile kao potencijalni katapulti jakog gruvanja. Na ovoj zadnje spomenutoj stvari opet upada Skvr, udara me tupim predmetom po glavi i dok se ja omamljen rušim posvuda, ona mi otima mikrofon i opominje me da sam tu, i da ne idem tamo. Izvrsno nama, a kada se prolomi pljesak na kraju i učinimo nekoliko naklona, vidimo da su i ostali tulumdžije vrlo zadovoljeni.
Poslije smo razdijelili nekoliko cedea, pa nastavili s čagicom i čavrljanjem do 8 ujutro.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Bilo je tu i Bizarne Modne Revije koja je uključivala pionire, gole časne, drolje i gospođe. Sve u svemu, treš zlata vrijedan. Naravno da je i Vesna Proljeće nezaboravno nastupila još koji put, dok se na zidu projicirao Langov "Metropolis", pa Chaplinov "Cirkus" tako da nije bilo praznog hoda. Svakako, jedan od najboljih privatnih tuluma u dugo, dugo vremena. I neka još na kraju napomenem da bi se organizatori koncerata ubuduće trebali ugledati na našega Tomija. Po cijelom bi svijetu tako bili hvaljeni.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us Eto, pozdrav od Etui Etui Soniczoila i Skvr do sljedećeg viđenja u Močvari. -------------------------------------------)
(Bit će novosti, samo da vas upozorim!)

U dodatku dajem jednu zgodnu fotku. Već tamo negdje pred jutro.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 02.05.2006. u 15:38 sati.