Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/blokche

Marketing

Trabunjam po običaju

Napisala ja jednom komentar i to proglašeno od strane mog antiblogera jako dobrim komentarom. Pa sam se eto baš sjetila toga s obzirom da se bliži rođendan i ovdje. Nije danas, ali se bliži. Citiram samu sebe: ''U sjebanosti većine blogera u kojoj sebe nikako ne izuzimam rođendan bloga se stvarno čini bitan u životu. Otužno.''
Stojim i dalje kod komentara pa ništa od čestitki i pizdarija. Ni od torte. Tko misli napasti sjebanost iz komentara može odmah odustati jer me doslovno boli briga.

Odvikavam se od smajlića. Dovoljno je da znaš da ih netko ne voli pa ti postane glupo pisati ih takvoj osobi. Jer ima smisla teorija da valjda dovoljno inteligentna osoba može zaključiti da li je nešto zajebancija bez smajlića koji se belji. A ona koja ne zna nije baš ni vrijedna dopisivanja. A ako si tužan isto možeš to opisati riječima bez tužnog smajlića. Pa mi je postalo zanimljivo ne pisati ih uopće. Šta će mi. LOL mi nikad baš nije ni zaživio. Tako da i nije nešto teško zapravo. Sad ću prestati i u komentarima. Isto jako bitno u životu kao i onaj prvi dio. To je što se tiče blogerskog sektora.

U dnevničkom sektoru sve pozitiva, ništa nadrkenzi pa nemam baš nešto za pisati. James super što sam znala i bez kave. U tim nadasve čudnim blogerskim odnosima s nekim jednostavno ide lako i dobro od početka i postanu ti neki ljudi dragi na poseban način. Ona je meni jedna od tih. TBF isto bili dobri. U nedostatku bilo kakvih koncertnih događanja u ovom gradu glupo bi bilo propustiti. I roštilj je isto tako bio dobar. 1. maj proslavljen kao što ga je proslavila većina Rvata.

Nego svjesna sam da je ovo samo održavanje na životu, ovaj blog je na aparatima i čeka se netko sa dovoljno hrabrosti da izvrši eutanaziju. Osim ako se nekim čudom ne oporavi. Iako znamo svi da se čuda rijetko dešavaju. Zato i jesu čuda. Ali postoje oni najbliskiji koji mu svakodnevno donose cvijeće pa šteta zbog njih. Možda bi bili tužni kojih 10 minuta.


Post je objavljen 01.05.2006. u 22:36 sati.