Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

KADA LJUBOMORA LJUBAV PRETVORI U MORU!

Image Hosted by ImageShack.us
Snažno lupanje srca, mahnito prekopavanje po partnerovim stvarima , analiziranje sumnjivih alibija... Snažna emocija koja izjeda i postavlja pred nas uvijek i iznova isto pitanje: je li mi partner nevjeran ili se gubim u vlastitoj nesigurnosti?

Kad govorimo o ljubomori u ljubavi i partnerstvu u svakodnevnim razgovorima s prijateljima i znancima, lako upadnemo u debate o sasvim oprečnim stavovimaImage Hosted by ImageShack.us
Zločin iz strasti trebao bi , čini se, postati posebno izučavanim u krugovima stručnjaka za suzbijanje kriminala.
Izgleda da je ljubomora, unatočsvim kulturnim i inim promjenama, ostala vječna. Osjećaj ljubomore odolijeva svim trendovima i neće nikada izumrijeti i posve nestati jer se radi o dubokom i univerzalnom osjećaju kojega nitko nije pošteđen.
Nazvali ste ga, a njegov mobitel je isključen i to je dovoljno da vas sumnja počinje nagrizati? Nemojte ga napasti bujicom pitanja i tako ugroziti vaš odnos nepotrebnim scenama, nego izliječite svoju pretjeranu ljubomoru. KAKO?
Pokušajte zamijeniti mentalne slike partnera u naručju sa drugom ženom, zamislite ga u različitoj situaciji- na sjednici s grupom kolega, za radnim stolom udubljenog u posao ili u razgovoru sa šefom. Pokušajte opsesivne misli pobijediti tako da se posvetite sebi, pronađite način da se rastresete i skrenete misli na nešto drugo.
Image Hosted by ImageShack.us
No ako ste već došli do faze da ga kriomice pratite, obavezno potražite pomoć. To je znak da se vaša ljubomora pretvorila u patološku!

Post je objavljen 01.05.2006. u 20:20 sati.