Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/series

Marketing

NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO!

Image Hosted by ImageShack.us

Serija mjeseca

Pozdrav svima!
Odlučio sam otvoriti novu rubriku na svom blogu, a to je Serija mjeseca. Dakle, na temelju pretrage za podacima gledanosti u Hrvatskoj, atraktivnosti i zanimanja publike za seriju te zastupljenosti serije u medijima, prvog dana svakog mjeseca ću objaviti koja je po mom, a ubuduće i po vašem mišljenju serija zaslužila da bude serija mjeseca. Naime, kroz cijeli mjesec možete u komentarima ostavljati vaše mišljenje o tome koja bi serija mogla biti Serija mjeseca. Odabrana serija bi se trebala trenutno prikativati u Hrvatskoj. Zadnji dan u svibnju, dakle 31.5., ću provjeriti vaše glasove, pokušati pronaći podatke o gledanosti i vidjeti o kojoj se seriji najviše priča te na temelju toga objaviti naziv serije. Sva ova tri elementa ulaze u obzir, ali je, naravno, najvažniji glas publike, u ovom slučaju vas. Dakle, dajte svoj glas jer svačije mišljenje je važno!

Kao što već možete zaključiti po slici na početku posta, serija mjeseca travnja je Kućanice čiju moju recenziju možete pronaći ovdje. Razlozi zbog kojih sam upravo ovu seriju o ženama iz predgrađa odabrao za seriju mjeseca su:
- po nekim podacima o gledanosti, serija je uz domaće projekte Nove Tv (Naša mala klinika) jedan od najgledanijih ostalih projekata koji se prikazuju na Novoj Tv
- Kućanice su najviše od svih stranih serija privukle gledatelje
- atraktivna druga sezona
- zadovoljavajuća zastupljenost u časopisima te dobro zanimanje javnosti za seriju
Iako sam se dvoumio između Izgubljenih i Kućanica, ipak sam se odlučio na ovu kultnu seriju jer je imala malo veću gledanost.

Image Hosted by ImageShack.us

Slobodno se javite vlastitim glasovima jer jedna serija može biti Serija mjeseca više puta. Dakle, ako želite, možete glasati i za Kućanice.

Image Hosted by ImageShack.us

Na kraju godine pripremam i veliko finale jer ćemo birati Seriju godine.

Nadam se da ćete se odazvati!

lost man

Post je objavljen 01.05.2006. u 17:29 sati.