Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ccwstudioscro

Marketing

Dobrodošli!

Dobrodošli, dame i gospodo, stari i mladi, mali i veliki, na službene stranice tima Counter-ClockWise Studios!

Šta je sad to, pitate se?

Counter-ClockWise Studiosje tim (ekipica više) od, za sada, tri stalna člana, koji su udružili snage u nadi da će izraditi PC igre!

Da, dobro ste čuli, PC igre! Više o samom timu i njegovim projektima možete pogledati na ovome blogu, gdje ćemo objavljivati najsvježije vijesti o napretku Studija i projekata.

Ali o kakvim projektima se radi?

Za sada radi se o jednome projektu, izrada RPG* igre, za sada nazvane "A Lumberjack' Tale" (naziv podložan promjeni).

Priča prati Josepha (za prijatelje Joe), koji se jednog dana vraća kući sa svog napornog posla (Joe je inače drvosječa), gdje primjećuje da mu je nestala žena!
Odmah se baca u potragu, pretražuje cijelu kuću uzduž i poprijeko, i naposljetku pronalazi pismo. "Oteo sam ti ženu", pisalo je u pismu zlog demona Morgundila, koji uz ostale demonske poslove, pronalazi vremena za svoj omiljen hobi - vrtlarenje.

I što sada da naš Joe radi?
Ništa, sjekiru na rame i u potragu za svojom dragom!

Osim Joea, u igri se bude nalazilo još 5 drugih upravljivih likova, koji će se kretati po fantastičnom svijetu Felicitasa (koji izgleda poput smileića), rješavati će mnoge questove**, skupljati razne korisne predmete, i naravno, boriti se protiv cijele lepeze šarolikih čudovišta, uz pomoć velikog arsenala oružja, magija i specijalnih sposobnosti!

Ukratko, igra bi trebala biti završena do kraja '06. godine, i biti će POTPUNO besplatna, da, dobro ste čuli, POTPUNO besplatna! ;)

Sve daljnje detalje o igri moći ćete saznati ovdje, gdje će ujedno biti objavljene alpha, beta i demo verzije same igre, te gdje ćemo odgovarati na sva vaša pitanja i objavljivati svoje potražnje za beta-testerima.

Cijela igra izrađuje se pomoću RPG Makera XP, (pre)korisnog programa (saletov odjel), priča se kuha u (pre)maštovitom umu našeg torguea, koji i pronalazi potencijalne nove članove, a sve ostalo, kao web administraciju, nešto malo spriteanja, i uglavnom igranje u photoshopu, obavljam ja, yours truly, kolarek.

Sva pitanje mailajte nam na ccwstudios@gmail.com, ili ih jednostavno ostavite u komentarima.

*RPG - Role Playing Game - igra u kojoj preuzimate ulogu jednog ili više likova u nekoj priči, rješavajući questove i boreći se protiv raznih neprijatelja
**quest - razni zadaci i misije koje igrač dobije tijekom igre

napisao: kolarek


Post je objavljen 01.05.2006. u 13:51 sati.