Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Jednostavna priča...

Image and video hosting by TinyPic Oko moje kuće raste mnoštvo tratinčica i maslačaka. Nakon duge zime radujem se proljetnom suncu i svemu što s njim dolazi. Posebno ovo cvijeće. Kada smo se vraćali iz škole, prolazili smo livadom. I uvijek je povratak trajao duže jer smo putem pravili vjenčiće od tratinčica i puhali u maslačke i sve uz smijeh koji je odzvanjao livadom. Jučer vozim uz taj dio Dubrave. Umjesto livade uzdižu se zgrade uz škripanje kočnica tramvaja kojeg smo zvali čežnja jer su govorili da će doći do našeg naselja još kada smo krenuli u prvi razred. A počeo je voziti par godina nakon što sam diplomirala. U međuvremenu sam odselila u drugi dio grada.

U prošlu nedjelju prijatelj i ja smo otišli u šetnju do malog brežuljka. Sjeli na klupu ugrijanu suncem s pogledom na dolinu Save na jugu. I opet svuda oko nas tratničice i maslačci. Nevjerojatno kako je svaki od malih cvjetova okrenut prema jugu, prema suncu. Image and video hosting by TinyPic
Malo cvijeće zna da će tako bolje rasti. Tako i mi ako želimo rasti, trebamo okrenuti svoj pogled prema Nebu.

Sjedili smo dugo na klupi. I bila je to najljepša molitva. Gotovo da nismo govorili nego se samo sunčali na Njegovom pogledu. On koji se toliko brine za cvijeće i travu koje već sutra neće biti, On se još više brine za nas.



Post je objavljen 30.04.2006. u 11:31 sati.