Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/killtoy

Marketing

Ulica bez heroja

Photobucket - Video and Image HostingJeste li u mlađim godinama imali društvo u ulici s kojim ste provodili vrijeme po cjele dane?
Što se događa sa tim društvom kada odrastete? Moje mišljenje je da malo takvih prijateljstava potraju...Kad gledam po sebi vidim da sam imao ok društvo (nas desetak) i svi smo se međusobno dosta dobro poznavali, igrali nogomet, videoigre i sl. Nakon osnovne škole postali smo stranci koji tek slučajno žive u istoj ulici i jedino što smo izustili u nekih 2-3 godine bilo je "bok" ili dogovori koji ostanu na "Da doći ću do tebe ovaj vikend, ma sigurno..."
Prije nekoliko godina dobili smo strašnu vjest kada smo doznali da je jedan vrlo zabavan no pomalo i podcjenjen prijatelj tragično preminuo..
Nakon toga kao da je sve palo u vodu i oni mali kontakti postali su zrak.
Neke od njih danas srećem no više nema ni onog "bok" koji nas je barem malo povezivao...
Pošto je danas bio tmuran dan a svi moji dogovori za izlazak van su otpali počeo sam razmišljati o tome kako sam sreo frendicu koja je također nekad živjela 3 kuće udaljena od mene a danas me jedva prepoznaje..govori mi koliko sam se promjenio pa se opet dogovaramo za vikend ili onaj iza toga no oboje znamo da lažemo...
Kako procjeniti pravo prijateljstvo i još važnije od toga kako ga zadržati?

Moram isto tako priznati da sam u zadnjih mjesec dva počeo tražiti novo društvo s kojim bih mogao izlaziti van no pošto nisam znao drugog načina eto blog mi je izgledao jako privlačno..ono nešto malo prijatelja s kojima sam izlazio za vrijeme srednje sad nema vremena ili zalaze u klubove koji me ne zanimaju (čitaj vrstu glazbe).
Vrijeme je danas tako tužno a ostati doma bez ikakvog društva na subotu mi dođe još tužnije.
No eto sutra idem za S.Brod...utopiti tugu :P heh


Post je objavljen 29.04.2006. u 22:42 sati.