Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inka5

Marketing

Malo sTrAsTi?!?!?!?!

Poljubac leptira

Sjajan poljubac za sex after ili samo kao slatki "ja te volim" podsjetnik. Prislonite lice uz nju/njega i trepcuci svojim kapcima poljubite partnera. Taj vas leptir s krilima od trepavica moze ljubiti i one intimnije cvjetove vaseg partnera.

Poljubac vatre

U pocetku lagani i njezni poljupci po vratu i svim tim njeznim predjelima potiljka i uokolo usiju postepeno neka se pretvore u poljupce s vise strasti i francuskog "toucha", ali samo u zoni vrata.

MySpace Layouts



Vulkanska strast

Vasi poljupci vase su rijeci i nacin na koji izrazavate sebe, stoga ih i koristite na taj naci. Pokazite svu tu strast, zelju i pozudu. Svojim ustima polagano milujte usta svog partnera/ice, ne zurite s kompletnom akcijom vaseg jezika. Kao dodatni efekt koristite se svojim prodornim pogledom.

Ljubim oko tvoje

S obje ruke uhvatite glavu vaseg partnera i polagano usmjeravajte glavu tamo gdje zelite poloziti svoj poljubac i tada lagano krenite poljupcima prema zatvorenim ocima vaseg partnera/ice i ljubite njihove kapke.

MySpace Layouts



Zarobljeni poljubac

Zalijepite usta ljepljivom trakom kako bi privukli paznju vaseg ljubavnika/ce. Kada vam se priblize proizvodite zvukove i grimase kao da im zelite nesto reci i kao da ne mozete skinuti traku s usta. Kada vam uklone traku i naravno upitaju sto ste to radili, recite im da ste cijeli dan cuvali vase usne za strastveni poljubac i prije nego ispadnete smjesni "uvalite" jedan strastveni poljubac

eo ovo je mal nekoliko savjeta....hehheheh......to sam skinula s interneta da ne mislite da sam to ja napisalaa........pooosssaaa svimaa... i kada mi se bude dalo ja vam napisem novi post....a za sada mi malo komm.......pooosssaaa...e ljudi procitajte ovaj tekst na slici....

MySpace Layouts



Post je objavljen 29.04.2006. u 20:52 sati.