Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/deathdisco

Marketing

rijeka/rijekat revisited

svi koji misle ići u rijeku/rijekat u neki (bilo koji) petak popodne bi trebali kupiti kartu da, dva ranije. vaš najdraži bend je to naučio na najbolniji način. u 15:25 dotrčasmo na kolodvor s gitarama & shit e ne bi li kupili kartu za bus koji ide u 15:30 da bi nas teta dočekala s "imate jedno mjesto u sedam...".
na sreću, željeznica je manje nakrcana pa smo stigli u 9 - taman na tonsku.

fof je totalno razorio. attn zagrepčanini: sviraju prekosutra (prvi maj, jel).. u ksetu, pa tko voli dobrog noise blues rocka s industrial zujećim gitarama neka ih ni u ludilu ne propusti.
ljudi nije bilo puno ali, yaay, pokrili smo put a i prodali smo koji bedž. hvala ani što nam je bila merch girl ovu večer kiss
marta nažalost nije bila tu, pa nismo vidjeli sise mad

smjestili smo se kod cvika i marge cerek (kojima još jednom zahvaljujemo) u zejkn stanu u potkrovlju u samom centru grada, popili kavu s indie kremom (+ tomac) te skoro zakasnili na vlak (usput, u rijeci se teško švercati u javnom prijevozu. ngh.).

vlakovi su zakon, ali samo ako su "putnički" a ne "brzi". smrt neudobnim novim komadima plastike u kojima se ne možeš balkanski opustit. jest da se voziš sto godina ali samoupravni komfor rasklimanog vlaka ne dam ni za sto brzih japanskih govana. tuđe nećemo...

narantxa.


Post je objavljen 29.04.2006. u 20:19 sati.