Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noliturbarecirculosmeos

Marketing

povratak...

ne znam kako za Vas nešto starije, ali za nas mlađe počinje tjedan katastrofe. štoviše, započeo je.
da, vraćeni smo u svakodnevicu koju većim dijelom čini škola. no
prvo da se ispričam zbog duljeg ne pisanja i ne posjećivanja Vaših blogova danas. imam opravdani razlog. uhvatila me teška migrena, prespavala sam gotovo cijeli dan jer doslovce nisam mogla gledati. sad je situacija nešto bolja pa sam Vas se sjetila! u svakom slučaju, velika Vam hvala na komentarima!
i tako sam se vrpoljila danas u carstvu cjelodnevnih snova i mnoge su mi stvari pale na pamet. između ostalih, i važnost fizičkog izgleda danas. i onda sam shvatila da imam i anketu što se toga tiče. najviše Vaših glasova je otišlo na izbor c, što znači da izgled ne predstavlja neku veliku ulogu danas. ako je tako, zašto se još uvijek bojimo da nećemo biti prihvaćeni zbog izgleda? iskreno, već sam godinama iskompleksirana zbog svog izgleda, no duga je to priča. stvar je slijedeća: svaki put kad primjetim nešto, zapravo ne primjetim ja nego neki od pametnjakovića koji nemaju pametnijeg posla nego analizirati tuđa ljudska tijela, naravno da mi to odmah postane kompleks. kažem Vam, duga je to priča, ta s mojim kompleksima. i onda se nešto promijeni, ne znam što, nestane taj kompleks. ne kažem da nestane fizički, nestane meni u glavi. kao što moja najdraža majka uvijek kaže: sve je to samo tebi u glavi. i stvarno je. onog trena kad pokušam mane pretvoriti u prednost, kompleksa nestane, a ja se osjećam puno bolje. nisam savršena, daleko od toga, zapravo još uvijek imam mnogo, možda i previše kompleksa, ali nekako sam se naučila nositi s njima. ne dam im da me dotuku, ne dam im da se zbog njih osjećam manje vrijednom. jer to NISAM, jer to nitko drugi NIJE! svi smo stvoreni na sliku i priliku Božju, u tom slučaju ja mislim da je Bog onda prelijep jer smo i svi mi.
i napoleon je bio pinklec pa jel ga to spriječilo da postane povijesna ličnost? jedan od najvećih vojskovođa svih vremena? nije. zato neću i NEĆEMO dopustiti da nas naše sitne nepravilnosti koče, nego znate što ćemo napraviti? zainatit ćemo se i te će nas sitne nepravilnosti tjerati naprijed, biti nam motiv za uspjeh! tko je postavio standard o nekoj ljepoti? tko? da ga samo vidim, taj ne bi živ ostao =) šalim se, ali sve što hću reći da ljepota ne postoji, isto kao ni vrijeme, sve je to čovjek stvorio, sve si je to čovjek zakomplicirao. zašto to onda čovjek ne bi popravio i olakšao si stvari, olakšao si život? jedna prelijepa rečenica iz psalma za kraj: "LIJEP SI, NAJLJEPŠI OD LJUDSKIH SINOVA!"
neka Vam to bar malo dočara sliku o beskrajnoj ljubavi zbog koje ste stvoreni i u kojoj živite!
love ya, kiss...

Post je objavljen 26.04.2006. u 19:30 sati.