Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

26.04.2006.

Ovaj tjedan su nam treninzi bili skroz pojačani. Svi su se više trudili i cijela ekipa je u savršenoj formi. Nisam sad dugo pisala jer imam dosta obaveza. Danas smo imali blok-sat Travarstva s Gryffindoryima. Radili smo u stakleniku broj tri. Kad sam došla tamo ugledala sam najružnije biljke koje sam ikada vidjela. Nisu zapravo toliko ni nalikovale na biljke, koliko na debele, crne puževe balavce divovskih proporcija. Uspravno su stršale iz tla, lagano se migoljeći, a bile su posute mnoštvom velikih, svjetlucavih oteklina ispunjenih nekakvom tekućinom. Nakon našeg prvotnog šoka profesorica Sprout je započela: Bubugomoljice. Treba ih istiskivati. Prikupit ćete gnoj... No, Maya ju je prekinula: Mi ćemo raditi što?!? Na što je Sproutova već malo iziritirano odgovorila: Istiskivati gnoj, gospođice Courage! Taj gnoj je iznimno dragocjen stoga ga nemojte uludo rasipat. Znači, gnoj ćete prikupiti u ove boce. Navucite rukavice od zmajske kože, jer nerazrijeđeni gnoj bubugomoljica može nezgodno djelovati na kožu.

Istiskivanje bubugomoljica je bila odurna, ali istovremeno i vrlo smirujuća aktivnost. Kada bi otekline prsnule, iz njih bi izletjele znatne količine guste, žućkastozelene tekućine čiji je snažni vonj podsjećao na benzin. Tekućinu smo po uputama profesorice Sprout hvatali u bočice, a do kraja sata smo skupili i par litara.

Nakon tog predavanja smo imali još sličnih dosadnih gluposti. Dan je prošao u skroz zamagljenom stanju za mene. Bilo je tako dosadno. Čak me ni Astrid nije mogla raspoložit. U društvenoj su navečer došli Loyd, Maya i Lara po Daisy, Lisu, Amy i mene da idemo na party, ali ja sam ostala u društvenoj. Poslije su svratile i Tara, pa Sara i Nora, ali ja sam ostala sjedit u društvenoj i pisat svoje zadaće.

Na kraju smo u društvenoj ostale samo Cho i ja. Bolje sma se upoznala s njom. Ja nju inače znam samo zato što igra metloboj. Skroz je OK cura. Saznala sam da ona hoda s Cedricom iz Hufflepuffa. Uopće to nisam znala. Čudno! Alis ad mi se spava, pa idem na spavanac...

P.S. Žao mi je kaj nisam pisala, ali u školi imam strašno puno obaveza. Trpaju nas sa zadaćama i moram sad navuč pet iz matematike i prirode i nekak se izborit za četvorku iz povijesti, pa se onda ne ljutite kaj rijeđe pišem.
P.P.S. Šaljite mi bilokakve mailove na moju adresu zara6@net.hr



Post je objavljen 26.04.2006. u 11:20 sati.