Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/slobodan

Marketing

Kupit ili kupit

- Ajd ti, moj Chumezu jedan, sada budi pametan pa shvati da Novi Auto znači bacanje polovine ukupne sume u vjetar nakon prvih tri godine, a da tad još nisi ni otplatio kredit.
Plus tome, obavezni servisi, registracija, osiguranje, puno benge koja neumitno nadvisuje začaranu granicu od 8kn, šta još?
Pametan Čovjek kaže: „ne kupuj novi auto“.


- Opet, novi auto jamči koliko-toliko pouzdanosti i ne razmišljanja o šugavim djelovima, ostavljanja hrpe love po servisima za stavljanje u pogon stare krame, ne zaustavljanju usred mećave psujući u nekoj Vukojevini (mjesto na pola puta između Vukojevca i Vukovine) na najgoroj mećavi... I još k tome, ne plaćaš one gluposti na obaveznim redovnim servisima na koje ne ideš jer za tebe kao Ponosnog Vozača Golfa Dvojke naravno nisu obavezni.

- Al ne možeš dobit Kredit?!
Mislim, možeš nenamjenski, sa 12 posto Kamate.
- Dobro, dobro, al kad pogledaš malo bolje, pa mlad si, čovječe! Treba jednom počet živit, zar ćeš ko Stari Prdonja đirat se Crikvom u Bemveu Trojki Kabrio i skupljat Maloljetnice? Svejedno, tad je kasno, tad ti ni Maloljetnice ne pomažu, da ne kažem podižu. A i šta se bojiš kredita, pa imaš Jamce?!
Dobro, ovo je šala, al brate mili, ako nema posla za mladog inženjera, onda nema ni za kog, onda ti ni auto ne treba pa ga mo'š prodat, a drugi nek vraćaju kredit. Jel tako?

Ajd, ajd, popij još jednu pa idemo...Post je objavljen 25.04.2006. u 20:31 sati.