Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brianwarner

Marketing


"…a među svječnjacima “nekoga slična Sinu Čovječjemu”, obučena u bijelu halju i opasana zlatnim pasom po prsima. Njegova glava sa kosom bijaše bijela poput bijele vune, poput snijega; njegove oči su bile kao ognjeni plamen"

-Otkrivenje 1:13-14

Manson sa ognjenim očima, razapeti Mehanički Krist.
Okrenuh se da vidim glas što mi govori... njegove su oči bile kao ognjeni plamen
OTKRIVENJE 1:12,14

U Knjizi Otkrivenja, drugi dolazak Krista opisan je spomenom Isusa koji nosi jednodjelnu bijelu odjeću kakvu Manson nosi u video spotu, (Mansonova odjeća nije dvodjelna nego jednodjelna, te se podudara sa navedenom teorijom); “noseći zlatni pojas”, Manson nosi zlatni pelvisni pojas, što začudo, također nalikuje na aspekt Drva Života kao prva čakra koja je isklijala iz slabina; “sa kosom bijelom poput janjeta” (kao što ima i Manson); “te plamene oči” , kroz cijelo Mechanical Animals razdoblje Manson nosi crvene leće kako bi se usporedio sa Kristom i to je jedini put kada je sa razlogom koristio takvo odstupanje.

No to nije slučajno. Jedna fotografija prikazuje na cestovnom znaku da predstava "ZAVRŠAVA" što upućuje na alfa i omegu, početak i kraj, kao što je uostalom navedeno u Otkrivenju. Početna vinjeta video spota prikazuje postavu od tri mudraca kod menađera Kristovog rođenja, koji čekaju Inauguraciju Mehaničkog Krista; sa samim albumom kao dodatkom albumu Antichrist Svperstar koji je usporedba sa Luciferom, a Mechanical Animals je Mansonova usporedba sa Kristom.

Band ili čeka ili se oporavlja od propisane operacije(gore), zamijetite da John 5 drži ruke u svojim preponama nakon čega je Manson potvrdio da je ovisnik o seksu . Dolje, Mudraci u išćekivanju Mehaničkog Krista.


Post je objavljen 24.04.2006. u 11:55 sati.