Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Faggot

Ja se oblačim potpuno str8, a to se Javieru nikako ne sviđa. A meni se njegov stil oblačenja jaaako sviđa. On jako pazi da i u najsitnijem detalju bude potpuno otkačeno gay. To je meni strašno seksi.

Išli smo zajedno u kupovinu pa mi je on izabrao nekoliko komada odjeće, komada koje ja nikad ne bih uspio iskopati iz ogromne ponude i koji bi mi na prvi pogled bili prenapadni za moj konzervativni stil odijevanja. Međutim, čim sam ih obukao na sebe, jako mi se svidjelo kako mi stoje. I Javier je bio jako zadovoljan.

Izlazeći iz trgovine, pored nas je prošao pickup sa bijelim smećem ("white trash"). Debeli debil je kroz otvoren prozor dobacio "Faggot!" i nastavio se idiotski smijati. Javier mu je uzvratio "Fat ass!". Ja sam mu rekao da se smiri jer da nije vrijedno ulaziti u sukobe s takvim idiotima.

Na trenutak mi je glavom prostrujala misao da ću i sam biti izložen takvim dobacivanjima u budućnosti. Sjetio sam se i neugodne epizode iz Pariza koju smo doživjeli Mick i ja i nakon koje sam više puta zažalio zato što sam preko toga šutke prešao. Nadam se da ću idući put smoći snage ispoljiti svoj bijes, a ne ga zadržati u sebi. I nadam se da ću to napraviti samo u situaciji kad budem sasvim siguran u svoju sigurnost...

Post je objavljen 24.04.2006. u 09:48 sati.