Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Bajaga u Zagrebu

27. travanja u Domu sportova, Zagreb, održat će se koncert Bajage i instruktora. Što sam Bajaga misli o tome i osvemu drugom...

----------
Četiri mjeseca nakon koncerta na splitskim “Gripama”, beogradski rocker Momčilo Bajagić Bajaga svoj će novi album “Šou počinje u ponoć” predstaviti i publici u Zagrebu. Koncert u Maloj dvorani “Doma sportova” Bajaga i Instruktori održat će u sljedeći četvrtak, 27. travnja, a prvih 2.100 kupaca koncertnih ulaznica će, kao što je bio slučaj i u Splitu, dobiti CD na dar.
Zbogom riziku

“Diskografija kao grana je mrtva ili na izdisaju. Svi očekujemo neki novi način na koji bi publici mogli slati svoju muziku i uopće mi nije jasno kako će se to raditi ubuduće.”- Turneja je počela lani u šestom mjesecu u Ljubljani, sljedeći veliki koncert bio je u prosincu u Splitu, poslije toga smo imali Skopje i Sarajevo i evo sada dolazimo u Zagreb, a završavamo u listopadu u beogradskoj Areni. U Zagrebu smo se odlučili za Mali “Dom sportova”, isto kao i prije dvije godine, samo uz nešto drugačiji program. Uz nas, bit će tu gudači beogradske filharmonije i posebni gosti, kao što smo ih imali i u ostalim gradovima. U Splitu je to bio Peco Petej, a još nisam siguran tko će nam se sve pridružiti u Zagrebu, no nadam se da će to svakako biti Bebi Dol, koja gostuje u pjesmi “Bademi i so”. Nadam se punoj dvorani, no bila ona puna ili ne mi se uvijek maksimalno trudimo. Tako ćemo se i Zagrebu truditi napraviti što bolji koncert, kako bi maksimalno zadovoljili publiku.
Je li koncert u Splitu bio nešto skromniji, s manjim brojem gostiju, zato što se, nakon incidenta sa suzavcima na Bačvicama, vodio kao koncert visokog rizika?
Posljednji nastup na “Gripama” definitivno nije bio koncert visokog rizika, nego je bio koncert izuzetno pozitivnih i dobrih emocija. Publika je bila fantastična. I poslije njega više nemamo rizičnih koncerata, mislim da je svima to normalno i drago mi je da je tako.
----------

Ostatak u Slobodnoj dalmaciji

Post je objavljen 24.04.2006. u 18:20 sati.