Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vehementno

Marketing

{svaštara]

ajmo sad lijepo.
<- ovo je prelijepo.štoviše, fascinantno, rekao bih.

daklem. u navali raznoraznih situacija neznam o čemu da pišem, stoga sam ovaj post odlučio iskoristiti za malu sistematizaciju dana koji su prošli, ali nisu zaboravljeni.

nadalje.u doglednoj budućnosti pisat će se o cresu, i nekim razmišljanjima koja su se pojavila u tom istoimenom mjestu a proizvod su skupnog razmišljanja; pisat će se o nekom štimungu; nastavit će se i konačno dovršiti oktanski djir; sažet će se brainstorming.

jedan mali zaključak.do sada sam mislio da je situacija kad me kopiraju izravna povreda nekog copyrighta.uočavao bih da ljudi koriste nešto što prije nisu koristili i osjećao bih se pokradenim i ljutim što mi to nije priznato ili pitano za dopust korištenja istih.i tako je bilo sve dok mi se u jednom razmišljanju i razgovoru nisu otvorile oči i shvatio sam da su sve to neizravni komplimenti i dokaz da se ljudima ti neki plodovi moje imaginacije sviđaju (elementi dizajna, stil s točkom, ili trotočkom gdje misao ostaje visjeti u zraku, uglate zagrade, kompleksne riječi tipa vehementno, osupnuti..itd.) .oni su dokaz da ne radim uzalud i da sve to ima nekog smisla.i zato. Hvala Vam.BIG HVALA!

i zadnje.pe-ne-tra-ci-ja.{vidjeti sliku gore]
hajduk-rijeka 0-4 o tome neću ništa pričati jer slika govori više od..ma znate i sami.

i da..jel znate šta napravi navijač hajduka kad hajduk pobijedi rijeku???







ugasi playstationrofl



Post je objavljen 22.04.2006. u 23:35 sati.