Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

21.04.2006.

Ma da, evo mene opet. U zadnjih par dana nema previše čudnih događaja ili tak nekaj. Ali znate kaj je stvarno čudno. Lindsay se preselila u Beauxbattons. I to bez ikakvog oproštaja, biločeg. Sam je jednog dana nestala, da se tako izrazim. Ne razumijem. Mislim, ona je sad na sedmoj godini, uskoro završava. Ali u Beauxbattonsu ima osam razreda, pa će morati ići godinu dulje u školu. Ali dobro. Tara cijelo vrijeme prigovara i sad se nema više s kojom curom družit, pa se druži sam s dečkima iz svog doma.

Upravo su mi rekli da slijedeći vikend igramo protiv Gryffindora zadnju utakmicu. Mi smo sve utakmice ove sezone pobjedili. Čak i Hufflepuffe. Cedric Diggory nije igrao tu utakmicu zbog ozlijeda, pa onda smo ih i dobili tak. No, vratimo se mi na utakmicu. Gryffindori imaju sjajne igrače. Lovice su im Angelina Johannson, Alicia Spinnet i Maya Courage. Sve su na petoj godini. Lovac im je Harry Potter, dečko s treće godine, super igra. Udarači su im Fred i George Weasley. Loyd je prebačen kao zamjena. Fred i George u također na petoj godini. I kapetan i vratar je Oliver Wood. Moramo se pazit. Ali imamo sreće jer Oliver ne može igrati. Slomio je ruku. Umjesto njega igra Luna Snape. Navodno je jako dobra. Ovaj tjedan ću pojačat treninge. A naša ekipa je također briljantna. Astrid, Lisa i Daisy su lovice. Udarači su nam Vedran i Cho Chang, a ja sam tragačica. Mislite da imamo šanse pobjedit. Iskreno se nadam. A sad idemo pozvat ekipu da im objasnim planove taktike i razradimo sve... Preko proljetnih praznika sam naučila i radit odlične lupinge, duple, pa čaki trostruke. I usavršila sam Varku Vronskog. Varku vronskog može izvesti jako malo ljudi,a po njoj je najpoznatiji tragač Bugarske reprezentacije Viktor Krum. On mi je totalni uzor. Oduvijek sam se nadala da ću jednom s njim igrat.

Ali sad ću vam prestat pisat. Boli me ožiljak. Ajme, ja vama nisam rekla za ožiljak. Bila sam jako mala. Moji roditelji su bili negdje vani, a ja sam bila na čuvanju kod tete i tetka. Te je noći došao Voldemort i njih dvoje ubio, a moja teta koja je poginula u pokušaju mog spašavanja. Zbog nje sam dobila neku zaštitu i Voldemort me nije uspio ubiti. Ali vjerujem da će se Voldemort vratiti, zato me vjerojatno ožiljak i boli u zadnje vrijeme.


Post je objavljen 21.04.2006. u 16:57 sati.