Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kukuricek2006

Marketing

Saznajte više o Đurđevcu

Spremate se doći na Kukuriček iz drugih dijelova Hrvatske ?
Prije nego što napravite plan puta i provjerite stanje s prometnim vezama ( , autobus ), saznajte više o gradu Đurđevcu u sekciji ''korisnih linkova'' dolje desno .

Đurđevački Stari grad

Pročitajte članak o Đurđevcu na Wikipediji pa bacite pogled na službenu stranicu Grada Đurđevca ili jednostavno pročitajte o Đurđevačkim peskima i đurđevačkom Starom gradu gdje se nalazi čuvena zbirka Ivana Lackovića Croate i odlučite se za produženje boravka u našem gradu koji ovih dana proslavlja Đurđevo- Dan grada, a u potrazi za ostalim turističkim zanimljivostima posjetite Turističku zajednicu grada Đurđevca.

Posjetite grad ovaj vikend i budite naši gosti. I ne zaboravite da je kulminacija vikenda festival Kukuriček u nedjelju 23.travnja s početkom u 19,30 sati.

Za kraj, pogledajte jedan jučerašnji komentar na ovoj stranici kojeg ćemo citirati u cijelosti:

Hej svima , mi se godinama jako veselimo ponovo doći u Djurdjevac - svi ti dobri, topli ljudi i njihov lijepi obicaj da se u nedjelju urede i dodju gledati raspjevanu djecu - a tek voznja od Zagreba kroz olistale šume do prekrasnih djurdjevačkih vrtova ! Eto nas ponovo u Djurdjevac sa pjesmom mira - poslat ćemo zajedno dobre vibre cijelom svijetu - vesela obitelj B.Post je objavljen 20.04.2006. u 23:34 sati.