Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

.. protestirajmo složno! ..

Ulazim u dućan. Krećem, po običaju, prema škrinji sa sladoledima. Kopam, po običaju, za Silk milkom. Nalazim ga, pomalo zgnječenog, ispod deformiranih kormeta i onih sveprisutnih Macho sladoleda. Uzimam zadnjeg? Naplaćuju mi ga 50 lipa više nego prije.

Gadovi, pomislih.

Uskoro je ostao samo štapić. Sa logom exploziva.


*mjesec dana kasnije*

Ulazim u dućan. Krećem, po običaju, prema škrinji sa sladoledima. Kopam, po običaju, za Silk milkom. Nema silk milka. Nema silk milka?!?!

Ovo je sada već rat! Ne samo da su mi odnijeli Winty's (oh, i danas sanjam one kremaste tri okomite linije voćnog sirupa što protezaše se kroz kornet,, *briše sline*), Top mix (to "voćno" osvježenje od nečeg žutog i zelenog, sa preljevom od čokolade *slin*), Cremonu (oh, ta kremasta roza smjesa sa punjenjem od guste čokolade i čokoladnim preljevom *slurp*) nego sad još i SILK MILK??? Taj predobar sladoled koji je hrabro odolijevao svim promijenama vlasti, preživio raspad Jugoslavije (?), stajao ponosno na plakatu uz bok Snjeguljici i Njofri.. *otire nostalgičnu suzu* Da! Taj odličan Silk milk sa sirupom od nekog nedefiniranog crvenog voća (jagoda? malina?..hmm...) i preljevom od čokolade u kojemu se kriju slasni prženi lješnjaci (ili nešto slično, bitno je da je slasno). *šmrc* Onaj Silk milk za koji imam već razrađenu tehniku konzumiranja, da na kraju ostane dio sa sirupom, vanilijom i preljevom, sve u jednom malom komadichku, kao odličan zadnji griz..liz.. *Buhuhuuuuuuu*... SIlk milk koji sam planirala ukrasti iz tvornice jedne tamne no.. ups =) ništa ništa.. =)

Zamijenili su ga.. Izdali.. Jeftinom (ekšli, skupljom) verzijom zvanom Capri (*puj, s gađenjem*) koji nema onog prženog u preljevu.. koji ima šugaviji preljev.. i koji košta čak kunu više od starog dobrog milog i dragog Silk milka! Sada on stoji pokraj Snjeguljice i NJofre! Puj!

*šmrc*

Oću silk milk!
Želite ga i vi!

Protestirala bi! Ne bi jela sladolede! ALi sam preslaba.. =((

Pošaljite hejt mejl Ledu d.d. Ledo je zlo. I medvjedić je zlo. Ne vjerujte njegovoj navodno simpatičnoj a zapravo podloj faci! Medvjedić ima špijune i krade najdraže sladolede! Sutra će to možda biti i VAŠ najdraži sladoled! Urota! UROTA!!

hejt mejl slati na: ledo@ledo.hr

Post je objavljen 20.04.2006. u 18:01 sati.