Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spuknuti

Marketing

odmor iliti regeneracija organizma


planiram sljedeći tjedan uzeti pet dana godišnjeg i to malo povezati sa prvim svibnjem. ono kaj me muči je da se ne znam odmarati i već unaprijed znam da ću sjebati te dane nekim isprekidanim obavezama.
stalno ću biti u pokretu, u autu, juriti simo-tamo i na kraju kad se vratim raditi bit ću opet nadrkan, živčan i sav nikakav bezvezan.
a htel bi sve, par dana iti v gorice, prepelati se do varaždina i mađarije, kupiti badastoće razne, htel bi piti kavu s frendicama i pivu i gemište s pajdašima, htel bi da je sve napravljeno i da ne moram ništ jako fizički se naprezati, htel bi malo mira za sebe, htel bi da ne idem v firmu glet kaj ovi delaju kaj nisu na godišnjem, htel bi da me ne zovu na mobitel za sakojačku bedastoču, htel bi da bum zdrav i da je slinim ak se malo denem v kratke rukave (to mi se navek dogodi), htel bi iti glet baku i pomoć joj nekaj, htel bi se prešpancirati po šumi ak se je zazelenela, htel bi se s igrati s pesom po dvoru, htel bi da me policija ne zaustavlja, htel bi se sprepelati na apencu, htel bi...
e, kad bi bar pol toga napravil bil bi kaj novi....

Post je objavljen 20.04.2006. u 09:26 sati.