Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noliturbarecirculosmeos

Marketing

jeste li vidjeli moju sreću?

evo ga. gotovo je. znala sam. ne mogu ja biti sretna previše dana i još to zaredom. znala sam. šajzer, što bi rekli moji švabe.
it's gone, once again. da mi je samo znati što mi se dogodilo?! to me valjda najviše od svega muči. gdje je nestala ona marljiva, optimistična, sretna cura? ja bih je htjela nazad. ne razumijem zašto ja? nikad nikome nisam ništa napravila. ali meni jesu. možda je upravo to i razlog. ili kasnim s pubertetom?
I'm so f... up right now. nekako imam dojam da se možda previše trudim ponekad. imam dojam da nikome nije stalo do mene.
šta se toliko razlikujem od drugih? po čemu? i ja sam čovjek. i ja dišem, i ja sam željna ljubavi. zašto toliko dajem, a ne primam?
toliko pitanja, a nigdje odgovora.
sve ovo skupa me psihički ubija. mnogi bi davno ili možda čak i ovdje pokleknuli. ja samo stojim u nekom prostoru i čekam. razmišljam. odlučujem, ili možda ipak ne. u bestežinskom sam stanju, stojim, sve oko mene ide, nitko me ne čeka, ne žurim ni za kime. čujem jedino milijun svjetlosnih godina dugu jeku svoga pitanja ZAŠTO? gubim se, padam, opet se dižem. zapravo, podiže me. vjera me spašava, ona me diže. ono što sam nekad znala, više ne znam. sve što mi je nekad bilo važno više nije. mijenjam se, ali ne na bolje. nitko me ne voli vidjeti ovakvu. da bar mogu reći da sam prethodnu rečenicu izmislila. nisam. upućena mi je puno puta u zadnje vrijeme. i previše. k vragu.

-dodatak-

myspace layout

myspace layout



hvala Vam na podršci, druge riječi nemam. ali evo, sad bi se komotno mogla baciti s nekog od balkona. švabe su se napili iako sam se trudila svim silama zabraniti konobaru da im prestane donositi alkohol. i sad nemam mira. jedan pleše, skače i viče marionete, marionete, a kako mu je engleski slab, ne zna mi baš objasniti o čem se radi, koliko sam shvatila radi se o nekoj predstavi. ovaj drugi se ne da otjerati u krevet. ukrao je sestrine mucaste šlape s noćnim motivima i viče pušn, pušn, taq nešto, ne učim njemački, pa ne bih znala. i njiše se lik, naravno da je pao na putu do doma, glupi "frend" ga je naučio nešto hrvatskog pa sad svakoj curi na ulici viče RIBO (značenje: opa miki, dobra si) bez obzira ima li cura 5, 15 ili 75 godina. ma katastrofa. uvijek me nevolje nađu. ako moji saznaju da su došli pijani, letim skup s njima na ulicu. KAD ĆE OTIĆI???
ma znate da vas volim... kiss

Post je objavljen 19.04.2006. u 14:04 sati.