Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing


Hello!!! evo jednog zgodnog članka, koji je interesantan baš sad u ljeto, kada svi jedu sladoled....party

Inače, ja sam super!!! Bili smo na moru i bilo nam je PREKRASNO!!!thumbupthumbupthumbupthumbup ŠALJEM VELIKU PUSU NAŠIM DOMAĆINIMA kisskisskisskisskiss

U utorak, mi "starci" idemo na tečaj plesa, zbog čega mi je taj dan jedan od najljepših u tjednu. Naplešemo se, poslije idemo na cugu, klinci se zabavljaju čekajući nas, sve u svemu prekrasno provedena večer. yesyesyes

pusa svima i do skorog čitanja...............wavewavewave


Srodna duša u kuglici sladoleda



Mislite da je on ili ona baš prava osoba za vas? Želite se u to sto posto uvjeriti? Ali kako? Pomoću sladoleda! Ono što sigurno niste znali je da izbor okusa sladoleda otkriva sve...


Kad sljedeći put pozovete nekoga na sladoled, obratite pozornost na okuse koje će izabrati. Oni vam mogu otkriti je li riječ o strastvenoj, romantičnoj ili opreznoj osobi.

Istraživanja britanskih znanstvenika su pokazala da, osim što može biti poučna, degustacija ledeno-slatkih kuglica može u vašim mozgovima izazvati i gotovo trenutačni osjećaj sreće.

I dok tako zajedno uživate u omiljenom ljetnom desertu, saznajte sjedi li preko puta vaša srodna duša.

Vanilija – za romantičare cerek
Vanilija je najpopularniji okus sladoleda u svijetu. Okus vanilije privlači romantične, senzibilne i spontane duše. U ljubavi se potpuno predaju i uživaju u svakom trenutku. Ponekad im je teško reći "ne", čak i kad bi trebali. Najbolje im odgovaraju drugi vaniloljupci.


Oprezna, pouzdana i mazna jagoda zaliven
Jagoda otkriva iskrene i pouzdane, pomalo oprezne, ali mazne ljubavnike. Najbolje će se osjećati u društvu limuna.

Čokolada puna strasti i šarma thumbup
Čokolada je, nakon vanilije, druga na ljestvici najpopularnijih okusa sladoleda. Njezini su štovatelji strastveni i šarmantni zavodnici skloni koketiranju i flertu. Uvijek su u potrazi za novim uzbuđenjima jer ne podnose dosadu. Ljubav će pronaći među obožavateljima karamele ili banane.

Lješnjak traži ozbiljnu vezu zujo
Ljubiteljima lješnjaka nije do ljubavnih igrica, nego traže ozbiljnu vezu. Najviše šansi imat će kod pistacije i malage.

Ljubitelji banane prave su slatkice, nježni i simpatični. U potrazi su za idealnim partnerom koji se možda krije među limunima ili čokoladom. naughtyPistacije su uvijek za akciju, vole društvo i spremni su pomoći kad zatreba. Pa tko ih takve ne bi volio?! Njima najviše pašu lješnjakoljupci.

"Stracciatellovci" imaju razvijen osjećaj empatije i lako im je razumjeti partnera. Ali to isto očekuju i od druge strane. Odgovaraju im limuni i višnje.



Post je objavljen 19.04.2006. u 13:16 sati.