Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

18.04.2006.

Danas je na nastavi bilo dosadno ko i uvijek, a tom je pridonjelo i to kaj smo imali blok sat iz Povijesti magije. Lisa, Daisy, Astrid i ja smo cijeli sat pričali i pričali i samo pričali. Sat smo imali s Gryffindorima. Nakon nekog vremena i Vedran i Loyd su se uključili u razgovor. Binns je nešto mljeo o goblinskim pobunama, ali bojim se da ga nitko nije sluša. Mislim da ga neko i je slušao nakon toga bi mu ostale trajne posljedice, jer iskreno, Binnsovi satovi baš i nisu najzanimljiviji.

Cijeli dan smo pod satovima svi tak nešto pričali i niko ništa nije radio uglavnom. Još smo poslije nastave morali ići u knjižnicu, a vremena uopće nije bilo jer su u zadnji čas napravili nekakav ples u čast godišnjice Hogwartsa. Onda sam si zbog toga morala sama šivat haljinu. Na magičan način, naravno. No, vratimo se mi na knjižnicu. Mislila sam da će to biti dosadno učenje kao uvijek, ali, evo nije ispalo tako. Daisy, Lisa, Astrid, Loyd, Vedran i ja smo bili u knjižnici. Najednom su samo dotrčale Lara, Tara, Sara i Nora smijući se. Ispričale su nam kako su izbombardirale Parkinsonicu i Draca s vodenim balonima i još nešto tako. Madam Pince je bila an trenutak izašla van iz knjižnice kad su unutra ušli Parkinsonica i Draco. Svi mokri su ans pokušali napast. Ali Tara i Vedran su znali neverbalne čarolije, pa su im prije nego što su ih uspijeli napast oduzeli čarobne štapiće. Onda su ih Loyd i Astrid malo zakucali u zid, Daisy i Lisa su svaka jednom zaljebila žvaku u kosu. Normalno da im je to bio problem jer obadvoje imaju dugu kosu. Bilo je tako smiješno i za kraj smo ih Nora, Sara, Lara i ja svaka pogodile s jednim urokom. Oni su tak stajali mokri, isprebijani, a izgledali su kao da ih je i struja strefila, nasred knjižnice. Još bi se oni nekak i izvukli iz toga da onda nije madam Pince ušla u knjižnicu. Počela se derat i poslal ih ravnatelju, a mi smo si lomili rebra susprežući se od toga da ne počnemo vrištat od smijeha.

Onda je došo taj ples. Pjevale su Čudnovate sestre. Bilo je OK. Zabavno. Vedran, Astrid, Loyd, Lara, Amy, Maya, Tara, Lindsay i ja smo sjedili za tim jednim stolom i pričali. Na stolu do nas su bile Nora, Sara, Daisy, Lisa i još neki koje baš ne poznam dobro. Uglavnom svi smo si bili blizu. I tak. Pogodite kaj se onda desilo. Došo je Amor, prvo sam mislila da treba moju sestru, ali kad je došao do našeg stola pozvao me da plešem s njim. Nevjerojatno. Naravno da sam pristala. AStrid mi je samo namignula, a ja sam otišla...


Post je objavljen 18.04.2006. u 23:11 sati.