Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pianoplayer

Marketing

VITOMIR IVANJEK - VITO VAS POZDRAVLJA...

Dragi prijatelji, znanci i - neznanci!

Odlučio sam i ja "otvoriti" svoj blog, gdje ću pisati o nekim svojim problemima vezanih uz moj profesionalni rad (pijanizam), možda koji put i privatnim problemima, o dilemama, možda i svojim "ludostima", ali ću vas i ovim putem obavještavati o svojim koncertima, nastupima i - eventualno nekim drugim novostima.

Nadam se da ćete se mi priključiti, te vašim korisnim savjetima možda i pomoći u mojim nastojanjima - DA PREŽIVIM KAO PIJANIST... Šalu na stranu - kao (vjerojatno) niti većini od vas, nije baš lako živjeti kao umjetnik u ovoj sredini, a uviđam da je i u drugim zemljama situacija prilično klimava na tom području. Stoga mislim da ne bi bilo loše, kad bi se ljudi malo bolje povezali i međusobno više pomagali. Razmjenom različitih informacija i ideja - možda se život može bar malo olakšati i učiniti ljepšim! To je osnovna ideja ovog "mog bloga".

Za sada toliko od mene. Nadam se da ću ovdje i upoznati nove ljude, zainteresirane za glazbu, da ću možda čak i proširiti svoju e -mail-listu za pozivnice za koncerte, a i da će moja web stranica
www.vito.hr - malo "živnuti". Tamo ujedno možete pronaći i ostale podatke o meni, te me možete i direktno kontaktirati!


Lijepo vas pozdravlja

vaš Vitomir, ili Don Vito - ukoliko vam je tako draže


Post je objavljen 18.04.2006. u 16:16 sati.