Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

17.04.2006.

Vratili smo se u hogwarts s praznika. Danas ujutro nismo imali nastavu jer su profesori imali neke seminare. A znate kaj se desilo. Suspendirali su Snapea i dobili smo novog profesora iz Napitaka. Zove se profesor Morgan. Snape je suspendiran zato jer je branio Draca Malfoya i pritome istuka jednog prvašića. Moj Bože taj Malfoy je toliko slab da se ne može suočit niti s malim prvašićem. Ali još bolje. Sad nema Snapea.

Na popodnevnoj nastavi smo zbog Astrid izgubili 200 bodova. Prvo joj je McGonagallica oduzela 100 bodova. Rekla joj je da ne nosi pravu školsu pelerinu. A Astrid je nosila crne hlače, crnu jaknu, majcu s natpisom "zabranjeno plakatiranje, kapu i torbu s bedževima. Jedino nije imala pelerinu. Onda je McGonagallica počela brbljeti nešto, a Astrid ju je prestala slušat i pokazala joj svoj bedž na kojem piše "Sorry I stoped listening days ago!". Na ro je McGonagallica totalno poludila i oduzela joj 50 bodova. Nakon toga se Astrid pretvorila u zamorcva, ona je registrirani animagus i McGonagallica joj je oduzela još 50 bodova. Mislim, ono. Ovo i je Preobarzba uostalom. Za to je trebala dobiti bodove. Pitate se kako je izgubila još 100 bodova? Pa evo... Samo mala napomena, ovo se desilo prije nego je Snape bio suspendiran. Draco je zezao Astrid na hodniku i onda se ona raspalila i skurila mu obrve. Snape je naišo i oduzeo joj 30 bodova. Pošto je Astrid kipila pogodila je Snapea s crvom posred nosa i počastila ga s par lijepih izraza. Snape joj je oduzeo još 70 bodova.

To nije fer. Na treningu niko od Ravenclawa nije razgovarao s njom, samo Amy, ja i Vedran. Mislim koji su to gadovi. Ali Dracu nije bilo dosta maltretiranja za jedan dan, pa je došao na naš trening s onom Parkinsonicom i počeo nas sve vrijeđat. Astrid ga je pukla s balunom u glavu. Pogodilo je i Parkinsonicu. Pogodite di su sad njih dvoje? U bolnici im ugrađuju zubala. Ha, ha! Baš mi je drago...

Navečer, nakon večere su kod nas u društvenu došli Loyd, Maya i Lara. Loyd je cijelo vrijeme bio s Astrid, a Lara i Maya su došle k meni i Amy čavrljat. Nakon nekog vremena je Amy otišla kod Vedrana, a ostale smo samo nas tri. Onda su u društvenu ušle Lisa i Daisy koje su bile dodatno trenirale metloboj. Ja sam im to zadala. Vježbale su lupinge i slično. One su došle k meni, Mayi i Lari i uključile se u razgovor.

P.S. Odite na blog od Astrid i Loyda pogledat njihove priče.


Post je objavljen 17.04.2006. u 12:29 sati.