Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noliturbarecirculosmeos

Marketing

SRETAN USKRS ! ! !

najdraži moji, sretan Uskrs vam želim! nadam se da osjećate bar mali dio one sreće koju ja osjećam! iskreno, ne sjećam se kad sam bila ovako sretna zbog Uskrsa, ne znam jesam li ikada bila. zadnje dvije godine sam valjda počela shvaćati o čemu se radi, bez obzira što sam teoriju naučila u petoj godini valjda, da bi sad to i u potpunosti osjetila! predivan je osjećaj znati da čak i ako nikome ništa ne značiš da je jedan čovjek napravio za tebe više nego što bi napravilo 50 najboljih prijatelja za tebe - umro je, ne bilo kakvom, nego MUČENIČKOM smrću! i spasio te od smrti vječne. lijepo je znati da si nekome poseban. ima jedan psalam koji me neprestano vadi iz najdubljih ponora, iz najžešćih depresija, a kaže: PRIJE NEGO TE OBLIKOVAH U MAJČINOJ UTROBI, JA TE ZNADOH.
nekako mi ova rečenica kaže da Bog ima poseban plan za sve nas, iako nam se većinu vremena možda ne čini tako.
i taq.
jučer sam imala generalku... vjerovali ili ne, doslovce sam cijeli dan čistila! toliko sam umorna bila i onda sam još skoro 2 sata stajala na misi. ali nije mi žao. ako je Isus mogao umrijeti za mene, onda mogu i ja stajati mrtva umorna 2 sata za Njega.
i opet svira -trebaš mi- . ah, šta sad... naići će jednom i taj od 185 cm... :) bar se zasad tako tješim.
jučer me mama napala da joj dam adresu svog bloga. o da. taman da ti ga dam da znaš šta sam radila u srijedu. o da. rekla sam joj da ga nemam. ALI! buraz ga je valjda otkrio... moram paziti šta pišem. ma da ne bi. buraz, teraj, ovo je moj blog, ja tvoj ne čitam, nemoj ni ti moj!
idem na uskršnji ručak, o janje moje... ne dam nikome ništa! neka se hrane krumpirima i salatom! smijeh
njam, njam... ješ jednom sretan Uskrs svima, nadam se da uživate u onome što vam je bezuvjetno dano!
love ya, kiss...

Post je objavljen 16.04.2006. u 13:31 sati.