Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Malnarova moćna mora


Emitiranje Malnarove Noćne more preko satelita i repriziranje preko lokalnih tv postaja izazvalo je konfuziju kod dijela gledatelja. Naime, ima i onih koji nisu znali da gledaju reprizu, pa su se javljali i tražili da postave pitanje saborskom zastupniku HSP-a Peri Kovačeviću, koji je gostovao prošle subote. Njih su iz režije puštali u eter, a gledateljicu koja se u emisiji kad je gostovao Boris Mikšić, požalila da je bila silovana od vojnih policajaca, rezali su i odvrtili reklame. Može im se. Privatna televizija, koju sponzorira Grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić.

Sjetio me aktualni Nightmare Stage da sam u rano subotnje popodne kod slastičarne Zagreb sreo Peru Kovačevića. Moja mala hrvatsko-švicarsko-bosanska porodica uživala je u sladoledu pred slastičarnicom Zagreb. Pero si također ubo popriličnu prociju u kornetu. Kad me spazio, prišao je i rekao da podržava tužbu protiv RH zbog maltretiranja POA. On je bio član saborske komisije koja je istraživala navode iz Predstavke petero novinara. Tim povodom, ispred Sabora, bio je i u posjeti zgradi POA-e u Vukovarskoj 33. Ponudio se da ga predložim za svjedoka optužbe. Svakako ću to učiniti kad za to dođe vrijeme.
Supruga se začudila da me na taj način podržava zastupnik HSP-a, ali i mudro zaključila da je Pero imao bolji uvid od mene u sve što mi je radila POA, što je važnije za podršku, od razlike u našim političkim svjetonazorima.

Hvala Peri Kovačeviću i svima onima koji na bilo koji način žele doprinijeti sprečavanju povratka policijske države.


Post je objavljen 16.04.2006. u 02:28 sati.