Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konan666

Marketing

UPOZORENJE: ZABRANJENO ZA MLAĐE OD 75

Tata mu JE peder!!!

*Konan biser(trenutak nadahnuća:-):ponekad su zaljubljenima prepreke rasne razilke, ponekad društvene okolnosti a ponekada i ćinjenica da su ISTOGA SPOLA. Takva se ljubavna prepreka dogodila Konanovom tati koji JE Image Hosted by ImageShack.us peder…Slušajte (a možete i čitat )
Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit, obojica siromašni 75-godišnjaci, prijave se za ljetni posao čuvanja ovca (mee-mee hehe) na planini Čičarija.
Image Hosted by ImageShack.us
(evo i ''uniforme'' koje su naši ''pastiri'' morali nositi - ful napaljuje, šta ne?)
Izolirani u divljem ambijentu mladići tj.komadi se postupno zbliže. Nakon nekoliko večeri provedenih uz vatru i obilne količine mineralne, Konan Stariji & Ružniji bude prepijan da odjaše ovcama na pašnjak stoga prihvati Bredov poziv da mu se pridruži u njegovom šatoru od kartona (u njegove odaje haahah…). Pripijeni jedno uz drugo i zagrijani ovčjim vunama, Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit iznenada i vatreno i divlje počinju voditi ljubav-glasno i strasno ah-ah-ah-ah! Konan Stariji & Ružniji ujutro odjaše s riječima:»Ovo se dogodilo ovdje i nikada više (nego poslije) i samo ovdje. No neće biti baš tako-biti će svugdje…gdje god..samo da se karaju (to im je bio cilj)…Možemo pretpostaviti da je posao čuvanja ovca vrlo dosadan, ali oni su se u tajnosti dogovorili da taj posao za njih ne mora biti tapija-već da če biti divlji (i hoće)…No sve što je lijepo kratko traje pa je tako i tom slavnom i divljem ljetu došo kraj šmrc šmrc :-(((…Dvojica mladića spuste se niz Čičariju napuštajući Bredov šator od kartona i rastanu se bez izrečene želje da se ponovo vide (iako su to oboje divlje željeli i htjeli..)
Nakon punih 57 god. opet se sastaju (još mlađi nego prije) i među dvojici mladića(u najboljim godinama) opet počinju frcati stare iskre ljubavi&strasti. Sad već ljubavni par, Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit sastaju se već kroz dva desetljeća na gej izletima u prirodi koje organizira Čičarija Tourist!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tri točkice….Image Hosted by ImageShack.us
Sad čemo Vam reći šta će se zbivati u sljedećem postu:e pa saznati čete kada ga napišemo hahahahaha…..
Budite uz nas i nakon reklama...slijedi PP...
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.04.2006. u 20:36 sati.