Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

eheeej, polakoooo!!!

Ma, da, mama će spremati.blablaDa, ali jednom drugom prilikom.Toliko o mom planiranju.Malo sam brbljala, malo kuhala, malo suđe prala, pa malo izašla van, a mene treba po smrt poslat, jer ju sigurno nikad neću dovestsmijeh.Oće reći da se ne znam vratit doma, pa makar išla i smeće bacit.A kamo li u dućan.Pa mi se onda više nije dalo ni započinjat.Nikad ne učini danas, ono što možeš sutra.thumbupNaročito ako ti se ne da i ako je dan ovakav, prevrtljiv i smušenzujozujo.

Inače, uopće nisam mislila na nikakvo veliko pospremanje, jer to trebam stvarno odlučiti.Ono baš veliko..ovo je trebalo biti sklanjanje stvari koje su moje zmije poostavljale naokolo, valjda za dekoraciju, a mama je bila previše zauzeta pa nije stigla.Ono, tek toliko da baš ne izgleda k'o da je bomba palanono, a trebalo je malo i mucice otjerat, stakla, prije par dana oprana, i onako je kiša zasrala.Pa me prošla volja.

U međuvremenu je i susjeda došla po toplomjer.A ni moj jedinac se ne osjeća najbolje.Siročića glaaava booolino.Naravno, idu praznici.Pa može bolovatcool.

Mi inače za Uskrs ne idemo nikamo.To za nas nije ni čudno.Prvo, svi smo ovdje na okupu, a drugo, da i hoćemo negdje ići, fali nam uvijek jedna sitinica.Lovagreedygreedy.Tako da djeca mogu slobodno biti bolesna.

Da, bila sam i kod zubara.I nisam uzela novčanik.Jer, osim što me treba poslat po smrt, vjerovatno ću zakasnit i na vlasititi sprovodsmokin.Sad ste dobili o meni jednu jako dobru slikuthumbup.
Kod zubara je bilo opuštajuće kao i uvijek.Stvarno.Imam predivnog zubara.Taj bi mi valjda mogao zube na živo vadit, koliko je dobar.I zgodan je, ali mu žena radi k'o asistentica, pa ništa.

Što potvrđuje moju teoriju o muškarcima, davno pročitani grafit, "Muškarci su k'o zahodi...ili su zauzeti - ili su usrani!"thumbup thumbup thumbup.A dobro.Valjda će se netko pojaviti.A da nije Zagušljivi.kiss kiss

I ne bojte se da će se mama pretrgnuti od posla.Davno je mama prestala čekati kasne večernje sate da bi mogla krenuti u noćne radne pobjede.Stvarno nema smisla.A pogotovo kad nemaš volje, jer i ovako i onako nećeš niš napravit...
Pa tako, ja sutra dovršavam nezapočeto, a sutra svakako moram jer mi dolazi i maturantica.cerek


CURA ĆE PJEVATI SA SVOJOM KLAPOM, KOJA JE LJETOS OSVOJILA NA HVARU PRVU NAGRADU U KLASI DEBITANATA , U PULSKOJ ARENI NA SUSRETU MLADIH KATOLIKA, BOZANIĆ I EKIPA.Pa ćete je moći vidjeti i na TV-u.Ljubav mamina.kiss

A, Bože, reći će GOGOO da pišem direktno.A nego kako ću, jadna?Pa kom dobro, a kom ne.mah

I eto, tko je rekao da neću izdržati?lud
Pa izdržala sam , eto, skoro cijeli dan.nut
I ne bojte se, neću prestati.blablablabla


I zahvaljujem se svima koji su danas ostavili svoj trag u mom dnevnom boravkumah.Nemam baš puno volje svima odjednom sad odgovarati, ne bi to bilo to.Onako, bolje je kad odmah odgovorim, spontano, a ne ovako, razmišljajući, i to nakon pola danablabla.Što znači da i dalje moram dežurati.Što će mi jaaaako teško pasti.naughtynaughty


U glavnom, ja Vas i dalje SVIH volim.I pozdravljam.I hvala Vam.
kiss kiss


Post je objavljen 11.04.2006. u 20:00 sati.