Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

Reklaaameee...

ponovo sam naživciran od strane Super krečka i zato ću mu posvetit još jedan post: MRŠ!

da vas prvo podsjetim na prvi post o super krečku:

SUPER KREČKO - 199 kn
Image Hosted by ImageShack.us

na početku onako uzmu normalan valjak i umoče ga u boju ko u vodu misleć da neće kapat i onda ga takog odma po zidu i normalno da će špricat. malo ga ocjedi miša mu šarmera (al ajd svejedno mora malo špricat). ali nema više preblema s mutavim valjcima tu je naš SUPER KREČKO !!! samo natočite boju u SUPER KREČKOv spremnik za boju zatvorite poklopac i PARTYTIME (prikazuje se žemska kako farba svoju sobu). i onda prikazuju kako možete bojati u smokingu pa čak i djeca mogu bojati i prikažu neku klinku od metar i kiseli krastavac kako farba zid. MRŠ. i onda opet ponavljaju nema špricanja i vidiš lik farba zid i završi ga a neka leva sa strane u bijeloj majici (zgođušna nako) i lik je kao oće pošpricat SUPER KREČKOm ali pošto to nije moguće ona se okrene nama i je**zovno pokaže da je njena bijela majica još uvijek bijela i neuprskana. kako očistiti vaš SUPER KREČKO??? ništa lakše. SUPER KREČKO samo stavite pod vodu i posušite ga novinama i ponovo je spreman za uporabu (a na reklami prikazuju novi novcati SUPER KREČKO - dakle neuprljan bojom - kako se samo lako čisti - get it? kuiš? ne može bit čist ako je već čist jesemti [u ovom trenutku mi skače tlak]). i na kraju reklame prikažu onu levu s početka reklame u obojanoj sobi i na čijim zidovima već stoje i slike i kojekakve dekoracije, a treba se uvalila u svoju sofu (kauč jel) i čita knjigu sa smješkom na licu. nije li to divno?

---------

lijepo li je prisjetit se nekih stvari. sad ću bit još iscrpniji.

here i go:

kao što je gore napisano super sračko košta 200 kn, ali uz njega ćeš dobit i prozirnu posudu za prigodno ulijevanje boje u super krečka, te trodjelnu teleskopsku dršku. a sad. komentar: kakav je to poklon bokte? posuda? i to prozirna. svejedno je neš moć oprat čovječe, a trodjelna teleskopska drška je tanja od mojih prstiju (ovi koji me znaju znaju kakvi su mi prsti :). i sad u reklami sve to prikazuju. posudom boju lakše metneš u super krečka vaaaaau! i teleskopsku dršku samo spojiš i moš krečit. e moš klinac. super krečko je težak do jedne kile i još kad uliješ boje u njega sigurno je težak negdi 5 kila, a drška je tanja od mojih prstiju... onda još ako oćeš dobro okrečit moraš upotrebit silu tako da se drška još više opterećuje. kolke su šanse da ne pukne? minimalne. a u reklami neka leva spaja tu dršku i očito se vidi da nije sastavljena od 3 dijela nego od oko 6... šanse da ne pukne su još minimalnije. znači... sve je to sranje :)

eo još par caka... lik kao kreči s normalnim valjkom i penje se na lojtre (merdevine, ljestve) i kreči kreči i kad mu nestane boje siđe s lojtri ode na drugi kraj sobe i umoči u boju i opet na lojtre i tako u par navrata... šta da mu kažem?
dijete kreči okrečen zid... da mi je takvo dijete (lol)
na razdvojnom ekranu, na jednoj strani običan valjak a na drugoj super krečko. i sad uspoređuju koji bolje kreči... normalno da normalni valjak nema nikakve šanse protiv super krečka. ko zna kolko je suv bio taj normalni valjak a kolko je mokar i pun nove boje bio super krečko... čitaj izmeđ redova
S
R
A
NJ
E

zato sam odlučio pokrenit peticiju za ukidanje te reklame, evo i linka
http://www.petitionspot.com/petitions/superkrecko

--------------------------


evo vam link na odličan post sugrađana:
http://www.blog.hr/print/?id=1620876118

Post je objavljen 11.04.2006. u 13:55 sati.