Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/paranormalniblog

Marketing

SIMPTOMI CRNE MAGIJE

Vječita je zagonetka kako i zašto jedan čovjek nanosi zlo drugom ljudskom biću. Naime, od kad je svijeta i vijeka - loši i griješni ljudi zavide dobrima, starost zamjera mladosti, a nesretne osobe – sretnima. Zavist se ispoljava u vrlo različitim oblicima, počev od ljubomore i gnjevnih izjava, preko različitih nepodopština, pa sve do zlih namjera i odgovarajućih negativnih djelovanja.

Crna magija je poput grudve snijega, malene i jedva zamjetne na nekom planinskom vrhuncu, koja se kotrlja ka udolini, uvećava i narasta u pravu lavinu, te se obrušava svom silinom na nedužne i nemoćne žrtve. Sa vremenom i godinama – ona ne biva slabijom, dapače, sve više jača... Ponekad crna magija zahvaća i nekoliko generacija jedne obitelji, katkada se odražava samo na muške ili ženske članove, a uglavnom «stradava» najstarije ili najmladje djete.


Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, te kakovi je simptomi prate. Prije svega, magijsko djelovanje utječe na dušu čovjeka, pa ona «obolijeva», stradava i pati. Kao što je poznato čovjek je trojedino biće, koje se sastoji od tijela, duše i duha. Grubo govoreći – ljudsko tijelo se može usporediti sa automobilom. Da bi se taj «automobil» pokrenuo – potrebna mu je energija, koja se nalazi u duši. Postupak ili proces uroka, čarki i vračanja temelji se na «kradji» energije iz duše žrtve, oduzimanju slobodne volje i prava na izbor, darovanom od Boga, još prilikom rodjenja.


Nitko nije «imun i otporan» na crnu magiju. Svatko može postati njenom žrtvom: i malo, nemocno djete podjednako kao i najsnažniji «bilder», bogat i utjecajan pojedinac, siromašan i pošten čovjek, pa čak i crkveno lice! Pa, ipak, postoji odredjeni, mali broj ljudi, sposobnih oduprijeti se negativnom djelovanju, jer žive u skladu sa deset Božjih zapovjedi.


Često puta mogu se čuti pitanja u stilu: «Zašto je to uradjeno baš meni ili mojoj obitelji? Pa mi nikada nismo nikome učinili zlo, nego smo svima pomagali». Umjesto odgovora na pitanje – uzvratit ćemo protupitanjem: «Koja će to vještica ili crni mag crpiti i isisati energiju iz bolesnog starca, neuspješnog biznismena ili opakog kriminalca?!?»


U tekstu koji slijedi iznijet ćemo neke osnovne pokazatelje magijskog djelovanja – svojevrstan test iz kojeg ćete saznati da li ste preplašeni, ureknuti, očarani ili omadjijani.


Strah
Često puta djeca stradavaju zbog straha, koji predstavlja blaži oblik magijskog djelovanja, pa zato navodimo neke od uobičajenih poremećaja, kako biste ih na vrijeme prepoznali. Mala djeca često se plaše mraka, jer su im možda u dječjem vrtiću ispričali koje-kakve strašne priče o Babarogi ili ih je netko drugi namjerno uplašio, ružno pogledao «urokljivim» očima i slično.


Pojedina djeca noću škripe zubima, premda nemaju gliste, druga spavaju isključivo pod svjetlom lampi ili se pokrivaju posteljinom preko glave, treća se trzaju na svaki šum ili plaču u snu... Neka od njih ne žele ostati sama u kući ni usred bijela dana, pretjerano su vezana uz majku, pa joj ne dopuštaju udaljavanje niti na jedan jedini trenutak. Osjetljivije djete može mokriti u krevet u normalnom uzrastu (u dobi od dvije godine i više) što takodjer ukazuje na prisustvo straha.


Takvi «bezopasni» strahovi ne dopuštaju im normalan razvoj i odrastanje, a uz to se snažno odražavaju na njihovu psihu, iz čega se kasnije «radaju» fobije, bolesti ili nakaradno ponašanje, pa djeca postaju gruba i agresivna, te otvoreno iskazuju gadjenje i netrpeljivost prema nekim bliskim ljudima. Stalno su bijesna i spremna su se «istresti» na prvu osobu, koja im se nadje na putu.


Magija kod odraslih
Osoba pod utjecajem crne magije ne može gledati drugim ljudima izravno u oči, štoviše, teško podnosi i vlastiti izgled u ogledalu. Lice takve osobe je i pri blještavom svjetlu nekako tamno, sivo, pa se stječe utisak kao da ima stalno uključenu neku potkožnu svjetiljku! Pogled joj je silno «zamagljen» i mutan, a oči neprestano «bježe». Osim toga, može joj pojaviti crvenilo u zjenicama. Često ima dojam kako joj netko stalno stoji iza ledja, panično se boji znojenja šaka, pa čak i samog mirisa znoja! Bezrazložno se plaši domaćih životinja, zatvorenog i mračnog prostora, poput lifta, vožnje u tunelu, preko mosta i slično, zatim je proganja strah od pada sa visine, utapanja u vodi, itd... Prilikom boravka u nekom prostoru osjeća se vrlo nelagodno, premda ne pronalazi valjane razloge za tako nešto. Dakle, danonoćno je može proganjati strah i izazvati njenu nesigurnost, zabrinutost, plačljivost i tugu (češće je to slučaj kod žena). Bezrazložni nastupi jeze i drhtavice samo pogoršavaju stanje u kom se nalazi. Katkada pati od vrtoglavice, nesvjestice ili nesanice, a može se dogoditi i obrnuti slučaj pa je stalno i bezrazložno snena.


Ni noću nema mira, jer sanja košmarne snove, groblja ili pokojnike. Zbog svega toga iz dana u dan gubi snagu, neraspoložena je, «pritiska» je ogroman bol u duši, pa razmišlja kako je netko ugnjetava, nema volje ni ustati, a kamo li raditi.


Njoj ništa ne ide onako kako bi trebalo, pa joj bukvalno sve ispada iz ruku, vječito kasni, ni u čemu ne uspjeva, a uz to nije u stanju organizirati vlastiti život. Ona se, jednostavno, ne umije naći u pravo vrijeme na pravom mjestu. Stalno nekuda žuri, pokušava brzo govoriti, neočekivano mijenja temu razgovora, kojem, u pravilu, nedostaje logike. Vrlo se teško koncentrira, pa nerijetko ne pamti ono što je kazala samo minutu ranije. Čak i kada je posve mirna – ne možete se oteti dojmu kako će u svakom trenu skočiti i pobjeći. «Bacaka» se amo-tamo po «rijeci života», kao da pliva protiv struje i vrtloga, uvjerena da se kreće u ispravnom smjeru, premda svo vrijeme izgleda kao da se nalazi barem pola sata ispred sebe, u budućnosti!


Osjeća dugotrajnu slabost i nemoć u rukama, premda svakodnevno ne radi teške poslove ili stječe dojam kako ima «olovo» u nogama, što joj otežava kretanje, pa se brzo umara, čak i u laganoj i kratkoj šetnji ili prilikom uspona po stepenicama. S vremena na vrijeme nosi se mišlju da bi najradije napustila sve, otišla nekuda bez traga, a u najgorem slučaju spopada je misao kako je život besmislen i da je jedini izlaz – u samoubistvu!


Naravno, magijsko djelovanje može kod čovjeka izazvati i posve drugačije simptome, poput pojave i proganjanja, odnosno opčinjenosti različitim fiks – idejama, zatim vršenje nekih nerazumnih postupaka, česta i snažna razdražljivost, agresivnost i bijes. U krajnje nepovoljnim okolnostima – žrtvi crne magije prilikom molitve, pogleda na svete slike i predmete ili tokom obreda u crkvi – padaju na pamet bogohulne, odvratne i griješne misli.


Ljubavna magija
Ljubavna magija radi se u osnovi na privlačenje pojedine osobe ili odvraćanje neke osobe od dotadašnjeg partnera. Ona se može svesti, primjerice, na slijedeći slogan: «Da bez mene ne živi, ne jede, ne pije», čime se «zarobljava» nečija duša, nagoni osoba da razmišlja i mašta isključivo o onome, tko je to počinio ili naručio. Duša se koprca u «tamnici» magije...


Simptomi «crnog vezivanja»
Odjednom vas je nešto neobično i silno privuklo k osobi, prema kojoj ste donedavno bili posve ravnodušni. Ne možete misliti ni o čemu drugome, već samo o njoj (ili njemu), a uz to osjećate ogromnu želju za seksom odmah čim pomislite na nju ili njega. Svi vam pričaju da ste se silno promijenili i više ne sličite sebi, te da vaš partner ima brojne mane i nedostatke. Vi to jednostavno ne zamjećujete, nego naprotiv, razmišljate da oni griješe ili ne znaju kako je partner čudesna i jedinstvena osoba. Postali ste agresivni, uznemireni i plašite se koječega. U svakom slučaju – stalno vas prati neki unutarnji nemir. Burno reagirate na kritičke primjedbe o voljenoj osobi, štoviše, osjećate se vrlo sretno u njegovoj blizini bez obzira na mnoštvo teškoća i problema, koje vam on donosi sa sobom. Pa, ipak, i sami ste katkad nezadovoljni njegovim (ili njezinim) ponašanjem, te se silno nervirate zbog toga.


Nemojte nikada ni pomisliti da nekoga privučete na nedopušten i magičan način. Istinska ljubav ne može se nasilno probuditi. Čarolija će ubrzo nestati, a žrtva se pretvoriti u zombija, biti samo fizički prisutna, duševno odsutna, tužna, zamišljena... Malo po malo, doći će do pogoršanja u različitim životnim područjima, u poslu, zdravlju, materijalnom stanju. Ukoliko je «vezivanje» uradjeno na piće – tada postoji bojazan da će s vremenom i godinama žrtva «vezivanja» postati ovisnik o alkoholu, a zatim i bolesnik, kojem stradava jetra, želudac i drugi organi...


Znaci «ljubavnog odvraćanja»
Postoji i drugačiji oblik djelovanja «crne» ljubavne magije, koji je suprotan «privlačenju», jer služi za «odvraćanje» odnosno razdvajanje nekog para. Oba partnera nikako ne mogu zaboraviti jedno drugog, pa dugo žale za sretnim vremenima kad su bili zajedno. Kao posljedica razočarenja – «okiva se i zatvara» srce (prekriva ga tamnosivi energetski oblak), pa se osoba plaši prepustiti vlastitim osjećajima i ne može se više u nikoga zaljubiti. Magija, pravljena na razdvajanje odrazit će se na sve kasnije veze, partnerstva ili brakove u koje će «žrtva» stupiti u budućnosti. Dakle, jednom rastavljena – zauvijek rastavljena! Sve njene buduće veze bit će kratke i završavati bez riječi ili suprotno tome – trajat će relativno dugo, ali nikada neće biti okrunjene brakom! Ukoliko se unatoč svega uspije vjenčati – prije ili kasnije njezina će se bračna zajednica raspasti!


Vjerovatno ste se susretali sa ženama i muškarcima, koji nakon razočarenja razmišljaju o suprotnom spolu na ovakav način: «Svi su muškarci isti» ili «Sve su žene k....», pa ostaju usamljene «usidjelice» ili «stari momci», dakle okorjeli neženje. Ovakva vrsta magije nerijetko se naziva «vijencem samoće».


Magija koja se radi u cilju razdvajanja i rastanka ljubavnog para može imati različite simptome kod pripadnika oba spola. Tako, na primjer, unatoč silne želje za seksom muškarac osjeća nemoć u spolnom životu, nikako ne može ostvariti kvalitetan odnos sa ženom, a u najgorem slučaju stradava zbog impotencije. Za razliku od njega – žena može biti hladna i frigidna, plašiti se seksa i pronalaziti brojne izgovore da bi izbjegla neugodne trenutke u postelji...


Magija neplodnosti
Nekim ženama u potpunosti izostaje menstruacija ili je vrlo oskudna, unatoč toga što se nalaze u najboljim godinama. Uzroci neplodnosti mogu biti i drugačije prirode, pa nam je tako poznat slučaj djevojke u dobi od 23 godine, koja nikad nije imala menstruaciju, jer je kao dvogodišnje djete pala na električnu grijalicu i zbog toga nije nikada istinski postala ženom. U toku dugogodišnje prakse – susretali smo se sa osobama, koje nisu mogle zatrudnjeti zbog davne prehlade i upale organa za reprodukciju, što je jednostavno «nevidljivo» i najsavremenijim medicinskim uredjajima. Treba istaći i činjenicu – da jedan ili više pobačaja (bilo spontanih, bilo hotimičnih) može izazvati kod osobe potpuno iste simptome kao i crna magija. Na svu sreću – takvi negativni utjecaji mogu se ukloniti odgovarajućom molitvom, ispovjedi i postom. Mnogo je teža situacija kada dodje do erozije grlića maternice. Pojedine žene veoma lako i relativno često zatrudne, ali nikako ne uspjevaju zadržati plod, što je takodjer jedna od mogućih posljedica navedenih uzroka.


Crna magija radi se i na neplodnost bračnog para, kako ne bi imao djece, odnosno potomaka, pa će se prekinuti njihova «loza». Postoje brojni slučajevi u kojima medicinski nalazi «kažu» da je sa ženom sve u redu, dok je muž, na primjer, bolovao od zaušnjaka ili ima smanjeni broj spermatozoida, odnosno probleme sa njihovim kretanjem, pa zbog toga ne mogu imati djete.


Trudnoća, koja se javlja kao posljedica umjetne oplodnje, porod uz pomoć carskog reza, «izlazak» djeteta iz majčine utrobe na zadak ili omatanje pupčane vrpce oko vrata djeteta – nesumnjivo ukazuju na prisustvo crne magije.


Negativna energija prostora
Negativna energija sakuplja se sa vremenom i ne ostavlja trag samo na ljudima, već i na prostoru u kojem oni borave. Posebno su nepovoljna za stanovanje mjesta gdje se nasilno prolila krv, blizina groblja (bez obzira na starost istih), zatim prostori gdje su mučeni ljudi (policijske stanice, zatvori i slično), bolnice, itd... Kuće ili stanovi, u kojima je netko bolovao od teške bolesti i umro, sakupili su mnogo negativne energije u sebi – podjednako su nepovoljne za boravak i život. Gotovo je nemoguće u potpunosti otkloniti takve štetne utjecaje, već je vjerojatno samo ublažavanje negativnih posljedica – redovnim posvećivanjem od strane crkvenog lica, sadnjom cvijeća crvene boje (ruža, tulipana, geranije, itd...) ili izgradnjom manjeg, dekorativnog bazena, jer protočna voda pročišćava energiju i oživljava prostor. U dvorištim i okućnicama na takvim prostorima ne bi se smjele saditi jele i breze.


Magija koja se pravi na zemlju (u vidu takozvanog «nagaza») ponajprije djeluje na zdravlje nekog pojedinca ili cijele obitelji, često stradavaju kosti (ruku, nogu, kralježnice), pa se osoba – žrtva «nagaza» bezrazložno spotiče i/ili pada čak i na potpuno ravnoj površini, pri čemu katkada ima dojam kako ju je nešto nevidljivo gurnulo ili podiglo u vis, a zatim bacilo na zemlju. Nerijetko stradavaju i vene i to kod ljudi u srednjim i poznim godinama, koji se uz velike napore jedva kreću. U nepovoljnim okolnostima «nagaz» može izazvati i teška reumatska obolenja i kod mladića, i kod djevojaka.


Negativnu energiju prostora možemo uporediti sa dugogodišnjem prokišnjavanjem i vlagom, koja svakako ostavlja tragove na osobama, koje su duže vremena prebivala u takvom okruženju. Preselenjem ili napuštanjem takvog prostora – ne prestaju i posljedice, što, dakle, znači da osoba svuda sa sobom «nosi» negativnu energiju iz starog prebivališta, te da od iste ne može pobjeći na «kraj svijeta»!


Magija na posao (biznis)
Ljudima, kojima je uradjena magija na posao – novac naprosto klizi iz ruku, pa sve što zarade ubrzo potroše ili se, štoviše, silno zadužuju, i to u razdoblju obično dužem od godinu i po dana. Neki preduzetnici bivaju pokradeni od vlastitih radnika ili lopova izvan firme, drugi se nikako ne mogu oporaviti od poslovnih gubitaka i kazni, koje su posljedica neurednog i nepropisnog poslovanja.


Osnovni oblici ove magije svode se na «vezivanje očiju, ruku ili nogu», pa je tako osoba, kojoj su vezane oči bukvalno «slijepa», ne vidi ono što je svima drugima više nego jasno, pregovara i potpisuje ugovore na svoju štetu, itd... Biznismen sa vezanim rukama i nogama ne može preduzeti potrebne aktivnosti, natječe se s drugima za poslove, ali ga u poslednji trenutak netko uvijek pretekne, a u najboljem slučaju započinje poslove koje u pravilu ne dovršava do kraja i odustaje prije nego što stigne do cilja. Ukoliko unatoč svega i završi pokoji posao – zarada svakako nije onakva kakvu zaslužuje. Katkada stupa u partnerstvo s osobom, koja ga vara, iskorištava, izdaje, a zatim napušta...


Magija protiv bogatstva (odnosno za bijedu)
Magiju nedaća u poslu prate i problemi sa imovinom, poput čestih šteta na automobilu i kućanskim aparatima, zatim stalnim popravcima na objektu u kojem živi žrtva ove vrste magije.


Nasljedjivanje i raspodjela imovine mnogo puta izaziva ljubomoru, zavist i nezadovoljstvo bliskih ljudi, koji se, bez ikakvog ustručavanja služe nečasnim i nedopuštenim sredstvima ne bi li ostvarili svoje podle ciljeve. Otuda proizilaze brojni i dugotrajni imovinski sporovi na sudu, kojima se ne nazire kraj, premda je žrtva potpuno u pravu, i moralno, i materijalno, i u pogledu dokumenata.


Osoba «pod magijom» u dužem vremenskom razdoblju ne može se uknjižiti kao vlasnik nekretnine, koju je uredno kupila ili mjesecima bezuspješno oglašava prodaju imovine po sniženoj cijeni, te je na kraju prodaje budzašto, u bescijenje.


Magija zatvaranja
Splet okolnosti u poslovanju ili, uopće u životu, može nekog nevinog pojedinca, osudjenog bez krivice, strpati u zatvor – gdje ce čamiti u nekoj ćeliji.


Magija bolesti
Značajan gubitak na težini u kratkom vremenskom razdoblju, može nagnati čovjeka da se uputi ljekaru, te učini medicinske pretrage. Treba naglasiti činjenicu da će uradjeni nalazi biti posve uredni ili potpuno pogrešni, zbog toga što crna magija ne dopušta utvrdjivanje pravog stanja organizma. Unatoč pozitivnih nalaza – osoba se i dalje loše osjeća, pa na očigled bliskih ljudi jednostavno «kopni»...


Crnomagijsko djelovanje može prouzročiti psihosomatska obolenja, sve vrste depresije osim endogene, razne vrste psihoze, vizualnu, zvučnu i taktilnu halucinaciju, šizofreniju, neurasteniju, različite vrste fobija, Parkinsonovu bolest, epilepsiju...


Osim gornjih oboljenja, kao posljedica «crne magije» može se javiti histerično sljepilo, alergični konjunktivitis (tj. upala očnog nerva), gluhoća, paraliza, stalne glavobolje i migrena, a u najgorem slučaju - moždani udar.


Osim glave, mogu «stradati» i drugi dijelovi tijela, odnosno organi, počev od zubi i krvarenja iz desni, preko oštrih respiratornih obolenja, upale jednjaka, astme i angine pektoris. Treba istaći činjenicu kako je i srčani udar posljedica negativnog djelovanja.


Česte mučnine u želucu, praćene jakim nagonom za povraćanjem, čirevi na dvanaestercu, poremećaji u radu crijeva (stalni zatvori stolice ili proljevi), kao i pojava bubrežnih bolesti – takodjer su posljedica crne magije.


Ni koža nije imuna na negativno djelovanje, što se očituje u pojavi pigmentacije, bradavica, crnih prišteva, kožnog osipa (tj. ekcema), urtikarije, kožnih i potkožnih čireva, gnojnih nakupina na licu ili ušima, a u krajnje nepovoljnim okolnostima – crna magija uzrokuje i psorijazu. Kod osobito teških slučajeva – koža se ljušti do krvi i kosti, a to ne mogu spriječiti nikakova dermatološka sredstva.


Snažna upala zglobova (artritis ili poliartritis), reuma, rahitis i slično - uglavnom su «rezultat» crne magije, koja je uglavnom uradjena na zemlju.


Pojava takozvanog 13-og rebra, cisti, svih vrsti dobroćudnih i zloćudnih tumora, te kancerogenih obolenja (odnosno, raka) ukazuje na prisustvo vrlo snažne crne magije.


Umjesto daljeg nabrajanja mogućih bolesti navest ćemo hvalisanje jednog crnog maga: «Ja mogu učiniti svašta, oduzeti pamet, olovom napuniti noge, posaditi djavla u nečiju utrobu... Ostavit ću mu samo desnu ruku kako bi se mogao prekrstiti (tj. prekrižiti)...»


Želimo istaci činjenicu kako djeca ne nasljedjuju bolesti svojih predaka, nego samo poremećaje izazvane crnom magijom! Naravno, ne pada nam na pamet tvrditi kako su baš sve bolesti posljedica crne magije, nego samo one koje su neizlječive. Ponašanje čovjeka, njegove misli, riječi, djela, osjećaji i nagoni takodjer uzrokuju brojna oboljenja, no, to će biti tema jednog posebnog napisa.


Magija ovisnosti
Magija ovisnosti i poroka osobito je teška, jer je kod žrtve potpuno «ubijena» snaga volje, pa se ona unatoč silnoj želji ne može odreži alkohola, droge i drugih opijata. Alkoholičar odnosno narkoman pristaje na liječenje, koristi s vremena na vrijeme, različite blokatore, prolazi kroz faze u kojima ne konzumira drogu ili alkohol, pa se opet i iznova vraža staroj slabosti.


Magija nezgoda, ozljeda i trauma
Niz ozljeda, počev od onih bezazlenih, kao što su spoticanje, uganuće, iščašenje, lakši i teži prijelomi – posljedica su negativnih utjecaja sa strane. Skloni smo tvrditi da je najveći broj nesretnih slučajeva (udar struje, groma, ranjavanje hladnim i vatrenim oružjem, utapanje, gušenje, itd...) direktna posljedica crne magije. U tom smislu - sve prometne nezgode, a posebno one koje se dogadjaju na raskrsnicama, bez obzira na tehničke i mehaničke uzroke – izazivaju osobe, pod utjecajem crne magije. Ukoliko se, na primjer, medjusobno sudare dvije «žrtve» - tada će ishod nesreće biti katastrofalan.


Magija smrti
Magija na smrt radi se obično na razdoblje od 3 mjeseca do 20 godina, a njezinom žrtvom postaju ne samo pojedinci, već ona «kosi» i istrebljuje cijele obitelji! Ne smijemo zanemariti činjenicu da je svako samoubistvo isključiva posljedica crne magije, jer je samoubica doveden (prema vlastitom mišljenju) u bezizlaznu situaciju, pa je protivno Božjim zapovjedima «podigao» ruku na sebe.


Obiteljsko prokletstvo
Za kraj napisa ostavili smo obiteljsko prokletstvo, koje, bez sumnje, najteži oblik crne magije, zato što ne pogadja samo jednu generaciju neke obitelji, nego se prenosi i proteže čak na sedam budućih pokoljenja! Obiteljsko prokletstvo može nanijeti kako osoba sa strane, tako i netko unutar same porodice.


Najteža kletva je majčina, kada proklinje čedo, koje je rodila, pa zbog toga - upozoravamo majke i očeve, braću i sestre – nikada ne proklinjite svoje bližnje, a niti ikoga drugoga! Posljedice ove vrste magije gotovo su nesagledive, a mogu obuhvatiti sve što je naprijed navedeno!


Umjesto zaključka
Ponekad, u neznanju, čovjek sam sebe omadjija, a da toga nije niti svjestan. Poznat nam je slučaj žene, koja je u trudnoći pregazila preko grančica i potoka sa prljavom vodom, pa se njeno djete rodilo sa omotanom pupčanom vrpcom oko vrata, te je uz krajnje napore liječnika spašeno. Nema sumnji da uglavnom drugi ljudi (veoma često su to bliski rodjaci ili susjedi) nanose nekome magiju, pa pojedine žrtve stradavaju i od nekoliko različitih vrsti magijskih djelovanja (počev od «nasljedne», preko straha iz djetinjstva, pa sve do «stjecanja» u različitim prilikama, poput primitka poklona, na svadbi i slično).


Rijetke su obitelji u kojima ni jedan član nije zahvaćen «crnom magijom». Negativna energija jednog od ukućana odražava se na sve preostale članove obitelji. Uzmite, na primjer, oca akloholičara, koji nemilice troši novac na svoj porok, pa su se majka i djeca prisiljeni odreći koječega. No, njemu ni to nije «dovoljno», pa ih maltretira i time izaziva strah kod najmladjih.


U magiji vlada pravilo suprotno elektrici, pa ovdje minus privlači minus, a ne obratno! Dakle, ureknuta ili omadjijana osoba privući će osobu sa istim problemima u ljubavnu vezu, poslovno partnerstvo, prijateljstvo, kao kupca ili prodavača. Kada se «sjedine» dvije magije (npr. vjenčanjem) sve postaje još teže.


Oduprite se negativnim utjecajima, tako što ćete živjeti u skladu sa deset zapovjedi Božjih, molite se svakodnevno, idite redovito u crkvu, postite... Ne ogovarajte nikoga i ne spletkarite – makar to činili iz dosade ili zabave. Ne budite previše gordi. Nemojte zavidjeti nikome ili biti ljubomorni! Poželite uvijek svima (skrušeno od srca čak i svojim neprijateljima) sve ono najbolje – što želite i samom sebi!


Odlazak u crkvu, pridržavanje svega naprijed iznijetog, nošenje različitih amajlija ili talismana – neće «skinuti» sa vas ni strah, ni urok, a niti crnu magiju, ali će učiniti vaš život mnogo podnošljivijim.


Ukoliko ste u gornjim redovima prepoznali neke simptome, a uz to vam već duže vremena u nečemu ne ide kako treba – tada se obratite Svjetlani. Ona će nepogriješivo u ličnom kontaktu, preko telefona ili interneta – utvrditi koji su to dogadjaji, okolnosti ili ljudi u prošlosti utjecali negativno na vas, a uz to će vam ispričati najvažnije stvari za preostale članove obitelji. Mnogo više detalja o tome kako ona radi pronaci ćete na stranici koja se odnosi na Iscjeljivanje.


Post je objavljen 11.04.2006. u 14:11 sati.