Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

Opet sam bolestan. Fakat mi nejde. Od kad sam se vratio iz Australije stalno mi je nekaj. Nemrem ni 2 tjedna u komadu ić na trening. Ma fakat mi je već dosta i živcira me to. E da mi ne bi bilo da sam sam prehlađen i bolestan. mene još i palac lijeve ruke boli. Al me boli ko da će svaki čas puknut. Ne znam kaj je s tim, al nemrem niš s njim. tak nešto nisam nikad osjetio.nemrem ni gitaru svirat. nisam ni znao da mi palac lijeve ruke može tolko značit. nemogu bocu nikakvu otvorit,nešto pridržat ak treba,užas. evo sad ga namačem u hladnoj vodi,pa da možda malo omekša jer je tvrd ko kamen. bio sam jučer u zaraznoj,bio sam na rentgenu,imam veliku upalu sinusa,temperatura dođe i prođe svako malo,al ovaj palac je fakat užas. Da u subotu sam doma slavio,ispričavam se vama kaj vas nisam pozvao, al nisam mogo više,nisu starci dali. I ovak nas je bilo dosta. Još su nam došli neki likovi s ulice,kao dal mogu oni uć,jer im se siđa naša mjuza. Ma reko ajd bok. Još ta neka žena kaj je bila, bila već skroz mrtva. Jedva se žena popela po stepenicama. I onda mi je počela komentirat kak imam dobre cipele, a imao sam šlape. Al i to je prošlo.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
i za kraj






Sad staroj šaljem neki njezin izvještaj za posao prvo nekih dvajst puta prek mejla, pa nije prošlo. Pa sam onda išo to isprintat,al nekaj printer ne valja. PA sam popravio printer,pa sam isprintao. Pa sam onda to išao faksirat. Pa sam faksirao 5 puta, i naravno, nije prošlo. sranje jedno od te tehnike,sve skupa. I onda sam napokon nekak uspio to poslat,ne znam zašto je sad prošlo, kad sam isto napravio prije par minuta, valjda je dobio volju za rad,kretenski faks jedan. i tak. sad se mučim s kašljem i s onim šta izađe poslje kašlja.

Ste gledali tenis, ma svaka im čast, fakat su dali sve od sebe. a ovaj karlović, mislim stvarno,gledao sam ga u sydneyu,e da je bar igrao. al kaj sad, niš se ne može. al sam se nasjedio dok sam ih gledao. i tak,sutra idem po nalaze od brisa i pa ćemo vidit šta će bit. E da, ne znam dal je saxkaj napisao,al sviramo 29.4 u boogaloou, to vam je subota,pa ima da svi dođete. predgrupa smo atheist rapu, valjda će mi do tad palac ozdravit.MORA!

niš ljudi,skoro će praznici,nadam se da ću bit zdrav za njih,ajd bok

Beni

Post je objavljen 09.04.2006. u 21:12 sati.