Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

srebrni

" kančri roud tejk mi houm...."
evo i mene okupane srebrom oko vrata natraG u rijeku za koju svaki put ustvrdim da je volim čim se maknem negdje di u hotelu u sobi nema tople vode pa onda osim nužno potrebnih šampona i deke stoji i aspirin jer je nakon ledenice teško izbjeć glavobolju :)
dakle maj pipil. gastro 06-zadar.
dolazak je bio krajnje dramatikus jer sam prije samog polaska dan za danom dobivala neke nju simptome ala zub, kihanje, kašalj, dan prije natjecanja:: temperatura i kašalj, poslje kaaašaaaljčina, pa krv iz nosa, pa samo nešto iz nosa.. ali bilo je to napeto i zanimljivo sa uzbuđenjem iščekivati s kojim ću se prehladnim ili virusnim karakteristikama susrest ujutro :)
čaja u životu nisam toliko pila koliko sam dole. dok su svi na šanku u hotelu derali po nekim alko pićima ja sam već bila znana ko: djevojka koje pije voćni čaj sa medom.al eto uspijela sam sa konobarom od 50 god uspostaviti uspiješan poslovni odnos u posudbi upaljača a i skužili da je i on sa pašmana em i susjedno selo pa eto veselje:) u sobu su mi isporučene jedno 5 čajeva i doručak i moram se fino zahvalit dariji i elijani:) o želji za ozdravljenjem svjedoči o moj strana
n o ć n o g o r m a r i ć a aka apoteke!
hrana:: bogovski. bogovski. bila sam ko đorđ iz đunGle koji prvi put vidi tolko hrane na jednom mjesto a ko seljak iz rijeke kada sam skužila da se može točit piwe i vina u izobilju dok papaš. iako su mnogi sumnjali da će se i ovo pretvorit u moje jedenje riže eee ne! ovaj put sam odstranjivala krokete, darija je ribe i pašte a elijana je valjda (?) jela hehe:)) salatice i tako te proizvode:)
natjecanje bilo oke i ovo srebro je s obzirom na moje stanje milina za ne vjerovat a kad mi je sinulo: ej pa ti sad nemaš mature, samo hrvatski:: ideeeeeŠŠ! :)
ja sam feštala sama sa sobom jer koleginice iz razreda su tek čekale da to obave i čestitke dariji:). a ja sva za ekipu...
al neka! zahvaljujem maji, didi i hohi na onoj super egotrip jako meni emotivnmo pobuđujućoj poruci u petek i drago mi je da je eto netko fešto za mene;) al nema....ovaj weekend:: e to će bit!
slika proizašla iz faze liječenja u sobi 1.
Image Hosted by ImageShack.us

i em moram zahvaliti onom zbuky profesoru koji mi je ukazao na buduće zanimanje: održavateljica liftova. tip me u panici poslao da TRČIM na 3. kat jer je netko zaglavio i sad ja ono...mislim si da će se netko udavit ili pitaj boga koji sick scenario. i ono. još sam se izgubila po tom sranju. i gledam u lift. pipam po podu da nađem neku kukicu da to otkočim i niš. vratim se ko dole a tip se pravio ko da me nikad nije vidio u životu. e ima nas svakakvih...
ali O V O teško da ću probavit. aje pogodite iz koje je zemlje dotični gospON hehe..totalno me omeo u gledanju b a r m e n a.
i ja sam se igrala barmena koji mixa e n g l i s h 5 o clock t e a ...baaah.
i tokom sva 4 dana mog bolovanja dolje. meni je samo jedna stvar bila na pameti a nisam je ostvarila: maznut blentavim austrijancima zastavice kojima su paradirali po hotelu. svako je imao svoju.
bilo bi blesavo da smo i mi imali hrvatske zastavice al eto. nemam tzv. " lastavicu".
šetnjom u gradu : uočili nj e g a... i izpirsani poster miše kovača i tipa na drogama koji je furao bebu plastik i njihao je da se uspava : D hahaha.....

kolegica darija
e sliku od eli neČe da objavi! ekskuze mua...
slika dosadnog oboljenja 2.
Image Hosted by ImageShack.us
šeF častio ekipu sa peharom za ukupnu pobjedu na gastru:)
Image Hosted by ImageShack.us

sve u svemu ljep ikspirijens pogotovo kad sad znam da nemam ništa za maturuuuuuu. onaj madrfakin raaaaddddd :DDDD
al mislim da samo jedno nečem prežalit:: skidanje pirsa na bradi. al neka. stavljam ring :D
paPađoRno:)



Post je objavljen 09.04.2006. u 21:43 sati.