Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Predispitna marljivost

"Imagine two complete strangers
who suspect they were meant to be
both in need of love and affection
yet their suspicions prevent something heavenly..."


Budući sutra imam ispit, po dobrom studentskom običaju malo sam počistio sobu, prerasporedio nered iz ormara, pobacao stare papirušine od položenih ispita (a gušta!)...hehe, baš zanimljivo kako se stvori osjećaj hiperaktivnosti kad moram učit dan prije ispita.

Dan je inače bio prilično monoton, učenje uglavnom. Tek koji pogled na situaciju u tenis-meču s Gauchosima. Izgubili, nakon duge borbe. Hebiga. Ide nam "salatara" pa-pa. Nekom drugom. Pozdrav Karloviću. Mrzim sport!

E, evo na RTL-u "Mi nismo anđeli". Koja antologija. Nikola Kojo kao originalni beogradski švaler, ševac s pokrićem. Pita on sestru zašto se ne može zaljubit, našto ova odgovori da su mu sve blago retardirane, našto on genijalno doda: "To se zove predostrožnost!". O Blože, zašto nismo svi Nikola Kojo? Prema njemu se svi činimo kao "Zonska liga frajera"...

Čisteći ormar naletio sam na jedan letak od pred par godina, za knjigu "Hoćemo samo tvoju dušu" nekog Baumera, na njemu piše nekakav link gdje se knjiga može downloadat đabe. Također se može skinut i knjiga koja traži sotonističke fore u Gospodaru prstenova. Čime se sve ljudi bave. Knjiga je baš zanimljiva, zaista zanimljiv način razmišljanja. Up the Irons!

Radni dani u Velikom Tjednu trebali bi donjet kao što rekoh jedan ispit, par kolokvija, koji dan odmora i puno drugih iznenađenja koja mi čine život zanimljivim.
Ko zna što donosi budućnost? Valjda je sve zapisano u zvijezdama...

"...Aware of what will hurt you
you're prepared to remain this way
so sad yet safe with your afflictions
afraid to start a brand new day..."


Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 09.04.2006. u 21:00 sati.