Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Tko si - što si?

Image Hosted by ImageShack.us

Kada se govori o reinkarnaciji, ja eto, tu ipak nemam svoje mišljenje. Vjerovati u to ili ne? Ma nemam pojma. Nemam svoje mišljenje o tome jer me to ne muči i uopće se o tome ne sjetim razmišljati. Ima na svijetu živih puno pametnijih stvari od razmišljanja što sam bila u prošlom životu, ako sam uopće bila.

Nego, nekako sam došla do neke stranice na kojoj od imena, prezimena i datuma rođenja dobiješ podatke tko si i što si bio i u koje doba u svom prošlom životu. Dobro sam se nasmijala, ali i začudila.

Eto mene u 16. stoljeću:

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Danskoj, u razdoblju od 1512. do 1578. godine. Bili ste energičan covjek, pun optimizma i brige za svoju obitelj. Znali ste se prilagoditi svakoj situaciji, a osobito ste bili uspješni kao trgovac. Povremeno ste znali popiti koju 'čašicu' previše - no, to je, zapravo, bila vaša jedina mana. Bili ste poprilično dobrog zdravlja.

E pa možda to objašnjava činjenicu zašto bih se mogla iz ovih stopa preseliti u Kopenhagen. Pa tamo sam već bila. :)))) Zato sam se ja tamo tako udomaćila!

Eto mene danas, kako kažu:
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu s tim i postati bogatim.

Khm, sada sam već malo zbunjena. Kako znaju??

Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.


Prilike se ukazale i prošle, a ja partnera još nemam. Ups, ispravak. Imam tu tajnu / zabranjenu ljubavnu vezu. Iskreno i sama sam svjesna da nisam osoba koja će moći ostati uz nekoga do kraja života. Jednostavno se tako ne osjećam. Nažalost.

Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.

Razumijem! Pazit ću se :))) Ajd' bar nešto dobro!




Post je objavljen 07.04.2006. u 22:21 sati.