Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

06. 04. predvečer

Uvijek. Uvijek mi ono što tražim stoji pred očima. Kako sam bila glupa.... Nisam vidjela... Nisam znala da me ljubav gleda.. Uh, koje ja gluposti pišem.... Ne, nije bilo Amortentie u ruži, jednostavno sam se zaljubila u Benjamina. Leonora me zezala da je znala od početka. Mislim, duh me zadirkuje! Pa kako da ostanem normalna?!!!
Evo što sam željela napisati... Mislim, zašto me danima nije bilo... Pobjegli smo iz dvorca. Prokrijumučarila sam Benjamina i otišli smo u Bextabunos. Brzo smo se sakrili, a zatim izašli iz dvorca. Bilo je sunčano, ali su svi bili na nastavi. Izašli smo s područja škole i otišli u obližnji gradić. Na prometnom znaku je pisalo da smo 250 kilometara udaljeni od Monaka. To je ona kraljevina čiji se kralj oženio glumicom... Ili tako nešto... Uglavnom, sjeli smo na klupicu i razgovarali.
"I tako... U Francusku..."
"Da..."
"Nekada mi se činilo da je nemoguće tako brzo doći u Francusku. Onda sam postala vještica..."
"Znaš... Nisi ti prava vještica..."
"Molim?!"
"Prave su ružne... I imaju bradavicu na nosu..."
"Znači... Ja sam zgodna i imam prišt na čelu?"
"Pa... Tako nešto..."
Nasmijala sam se....
Vratili smo se u Hogwarts tek sljedeći dan. Gdje smo prespavali? Nismo spavali! Šetali smo Francuskom... Kada smo se vratili u Hogwarts najprije smo naišli na Lily. Bila je u spavaonici, a ostale cure su već bile na doručku.
"Aaaa! Pa vi niste normalni! Gdje ste bili?"
"U Monaku?" rekla sam joj.
"Molim?!"
"Ispričati ću ti..."
"I bolje ti je... Pokrivala sam te jučer. A tebe je Jan Karl..." obratila se i Benjaminu.
"Hvala." rekao je.
"Nema na čemu. Pa gdje ste prespavali?!"
Ispričala sam joj, pričekala sa Benjaminom da svi odu na nastavu i kada je otišao, zavukla se u krevet... To je bilo jučer... A danas...
Izašla sam iz sobe i krenula na nastavu. Na drugom katu smo se sudarili.
"Dođi da ti nešto pokažem." rekao je. Bez riječi sam otišla za njime. Posjeo me kod prozora u istočnoj kuli. Poljubio me. I od tada je službeno.... Čak sam zahvalila Siriusu što je prekinuo samnom...

Post je objavljen 06.04.2006. u 18:55 sati.