Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/felipo72

Marketing

Treće srce

Image Hosted by ImageShack.us

Prestanimo lagati sebi!!

Svakoga dana mnogo beba izgubi život prije nego što se rodi. Mi ne čujemo njihove krikove i plač. Mi ne osjećamo njihovu bol. One ne mogu zatražiti pomoć. Lako je okrenuti leđa kada ne vidimo što se događa....

"Treće srce" nije savez, pokret ili udruga. Biti "treće srce" znači biti jedna molitvena ali i svaka druga pomoć trudicama koje razmišljaju o abortusu i njihovoj dječici u opasnosti od takvoga pogubljenja. PODUZMI NEŠTO kao dijete božje. Svjedoči, piši peticije, protestiraj, zalaži se za život, ali PRIJE SVEGA MOLI!

Čovjek je OSOBA od samog ZAČEĆA. Ima besmrtnu dušu. Osjeća da živi. Jedno je s majkom. Nijedan čovjek nije začet "slučajno". Svako djetešce Bog ŽELI, Bog VOLI, Bog DARUJE, Bog ŠTITI.
Ali čovjek ima slobodnu volju te često uzima Božju ulogu, čini sebe "bogom", odlučuje čak o životu i smrti bližnjega. Gospodin u Bibliji kaže:
-"Ja, Bog, kažnjavam grijeh" (Izl 20,5)
-"Plaća za grijeh je smrt" (Rim 6,23)
-"Tražit ću obračun za ljudski život" (Post 9,5)
-"Jao onima koji zlo dobrim nazivaju" (Post 5,20)
-"Ne ubij!" (Izl 20,13)
-"Prije nego iz krila majčina izađe, ja te posvetih, prije nego te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh!" (Jer 1,5)Post je objavljen 04.04.2006. u 19:27 sati.